Predáme 7-izb.RD - Dedinka- Podhájska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1176 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Nové Zámky
Dedinka
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 174 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 7 izbový, dvojgeneračný rodinný dom v obci Dedinka, okres Nové Zámky, blízko termálneho kúpaliska Podhájska. Nachádza sa v tichej ulici. Postavený je na 1176m2 veľkom, svahovitom pozemku. Dispozične dom pozostáva na prízemí 2x predsieň, 5 x izba, 1x kuchyňa, 2 x kúpeľňa, (jedna s vaňou a druhá so sprchovým kútom) a špajza. Na prvom poschodí je predsieň a 2x izba a zimná záhrada. Z domu je pekný výhľad na dedinu. Dom je vhodný pre rodinu s deťmi, alebo pre dvojgeneračné bývanie, alebo na súčastné bývanie a podnikanie. Je v pôvodnom, na prízemí v zachovalom stave. Podlahy sú : dlažba, PVC, betón, laminát. Kúrenie je centrálne -plynom. Voda je v dome zavedená z obecného vodovodu, odpadová voda je odkanalizovaná do žumpy na dvore. Dom je čiastočne podpivničený, v pivnici je druhá kuchyňa, dve miestnosti a garáž. Za domom je záhrada, kde sú ovocné stromy, aj vinič. Na dvore je ako druhý zdroj vody vlastná studňa. V zadnej časti domu je garáž s montážnou jamou. Obec má základnú občiansku vybavenosť zodpovedajúci obciam v okolí, je tam ZŠ 1-9. Využiteľnosť domu je možná aj pre klientov blízkeho termálneho kúpaliska Podhájska.

Podhájska kúpalisko je najznámejšie svojim areálom bazénov s termálnou liečivou vodou jedinečného zloženia, ktorá patrí medzi najmineralizovanejšie vody v strednej Európe.

V celej oblasti sa nenachádza žiadny priemysel, ktorý by znečisťoval ovzdušie a preto sa tu dobre cítia i ľudia s ochoreniami dýchacích ciest. Energetický certifikát- nedodaný.

Obhliadky a viac informácii o dome IBA s našou maklerkou aktívnou v danej lokalite- Laurová. na tel. 0905351195, alebo 0904140161, alebo laurova@reality-kontakt.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: Predáme 7-izb.RD - Dedinka- Podhájska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.