Šikovná novostavba rodinného domu 1a Dobrohošť

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
104 m
2
Plocha pozemku:  
593 m
2
okres Dunajská Streda
Dobrohošť
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj domy a vily Dobrohošť, Hlavná. Plocha: úžitková 104m2, zastavaná 126m2, pozemku 593m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC .Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne, podlahové. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka. Cena 184 000 €

Na predaj štvorizbový rodinný dom, novostavbu v Dobrohošti, okres Dunajská Streda. Rodinný dom typu bungalov sa nachádza na pozemku s výmerou 593 m2. Orientácia východ-západ. Je vybudovaný v rámci jednopodlažného dvojdomu, bez suterénu a bez obytného podkrovia. Podkrovie sa dá využiť ako úložný priestor. K domu prislúcha aj samostatná 200 m2 záhradka pri dome.

Dispozícia domu: vstupná predsieň, obývacia izba je spojená s kuchyňou, špajza, tri nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a toaletou, ďalšia kúpeľňa s toaletou a so sprchovacím kútom. V obývacej časti s veľkým francúzskym oknom sa nachádza predpríprava na krb, predpríprava na alarm, pohybové senzory, predpríprava na klimatizáciu. Parkovisko pred domom pre dvoch áut. V celom dome je elektrické podlahové kúrenie, teplá voda je riešená s elektrickým bojlerom (120l). Namontovaných je 6 kusov samostatne regulovateľných digitálnych termostatov.

Dom je postavený z kvalitných materiálov, železo-betónové základy, základová doska, komplet zateplený - obvodové múry tehla porotherm 30 cm + fasádny 18 cm polystyrén, masívny krov, nad sadrokartónovým stropom izolácia z minerálnej vlny v hrúbke 30 cm, kvalitné dlažby, obklady a omietky, sú inštalované kvalitné interiérové (laminátové) dvere na mieru (BOKO).Okná plastové, trojsklo. Energetická trieda B.

Cena obsahuje vonkajšie elektrické rolety na oknách s vnútorným ovládaním, satelit-parabola k TV - kompletný TV/SAT systém, prípojky - pripojenie domu na elektrickú sústavu, na verejný vodovod a kanalizáciu do verejnej siete, vodomernú šachtu s vodomerom, spevnené plochy na parkovanie pre dve osobné motorové vozidlá, vydláždenú zastrešenú terasu, chodníky a základnú úpravu okolia domu. Skolaudovaná nehnuteľnosť sa predáva v stave na kľúč, je osadená kuchynská linka. Celková úžitková plocha domu je 104 m2.

Obec Dobrohošť má základnú občiansku vybavenosť, kultúrny dom, škôlku, rôzne predajne, poštu, autobusovú zástavku, cyklistické trasy a rôzne možnosti na vodnú turistiku. Nachádza sa v blízkosti vodného diela GABČÍKOVO. Vzdialenosť od Bratislavy je 30 km.

Odporúčam osobnú obhliadku. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie.

Prajem príjemný deň. Viktor Strelec: Pozri moju ponuku

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.

City Reality Bratislava realitná kancelária

Mobil: 0918 404 251

Email: v.strelec@cityrealitybratislava.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

CityRealityBratislava

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: Šikovná novostavba rodinného domu 1a Dobrohošť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.