Rozostavaný rodinný dom s pozemkom 692m2 v dedinke Dolná Súča, TN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
okres Trenčín
Dolná Súča
pred 132 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO reality Vám ponúka rozostavaný dom s pozemkom v tichej dedinke v Dolnej Súči, neďaleko Trenčína.

Dom má dve podlažia. Na spodnom podlaží hneď pri vstupe sa dostanete do pozdĺžnej chodby, ktorá Vás zavedie do obývacej miestnosti s výklenkom, môžete si ju spojiť s kuchyňou prípadne barom, ďalej sa z chodby dostanete do kúpeľne, vedľa nej sa nachádza špajza s oknom, prípadne šatník, a vedľa nej je miestnosť pôvodne určená ako kuchyňa. Vy si ju môžete samozrejme prerobiť ako izbu. Z tejto izby prechádzate do priechodnej izby a z nej do ďalšej, kde bol krb, ktorého časť môžete ešte vidieť, prípadne ho celý obnoviť. Vedľa nej sa nachádza menšia priechodná miestnosť, rovnako vhodná ako šatník.

Druhé podlažie je momentálne spravené ako povala, je nutné naň spraviť schodisko, inak sa do tejto časti domu nedostanete. Na túto povalu sa chodilo z druhého domu, ktorý je už zbúraný. Za domom je menšia kôlňa, ktorú môžete zbúrať alebo zrekonštruovať nanovo. Za ňou sa nachádza pozemok, vhodný na poobedný relax s rodinou, alebo ako záhradka na zeleninu.

Pred domom máte veľký priestor na postavenie garáže, prípadne ho môžete upraviť ako parkovacie miesto alebo okrasnú skalku na podčiarknutie rodinnej pohody a miesta, kde Vám je najlepšie.

Dom je pripojený na elektrinu, vodu, plyn. Internet nie je zavedený priamo do domu, ale je možné si ho dať zaviesť. Dom je momentálne napojený na žumpu, kanalizácia v dedine ale je spravená.

Dom je síce rozostavaný, avšak je v ideálnom stave pre tých, ktorí majú radi veci podľa seba, no zároveň nemajú čas stavať svoj vysnívaný dom od základov.

V blízkosti sa nachádza základná škola, potraviny, hostinec a námestie, kde je aj autobusová zastávka. Ak by ste mali chuť na turistiku môžete využiť kopec Krasín, ideálny na prechádzku s rodinou.

Dedinka Dolná Súča je pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť od mestského ruchu a račej majú vôňu spáleného dreva a príjemných susedov, ktorí Vám radi podajú cez plot múku, ak Vám chýba na koláč, a ešte aj za jeden nalejú :D

Pre obmedzenú kapacitu portálov viac fotiek na: radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Rozostavaný rodinný dom s pozemkom 692m2 v dedinke Dolná Súča, TN

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.