PRENÁJOM! Priestor (2 podlažia) pred dokončením, 573m2,Dubnica n/Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
572 m
2
Plocha pozemku:  
1238 m
2
okres Ilava
Dubnica nad Váhom
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa na dlhodobý prenájom ubytovacie zariadenie, prípadne administratívne priestory, v stave pred ukončením rekonštrukcie v Dubnici nad Váhom. Budova sa nachádza na strategicky výhodnom mieste na začiatku mesta, v jej blízkosti sú mnohé výrobné firmy a obchodné centrá.

K prenájmu sú 2 poschodia, druhé a tretie nadzemné podlažie. V budove sa toho času nachádza viacero prevádzok na prízemí a prvom podlaží. Na druhom podlaží boli v minulosti izby (motel), tretie podlažie je otvorený priestor.

Obe poschodia k prenájmu sú v stave holopriestoru, nový nájomník si ich môže dokončiť podľa vlastných predstáv a podľa účelu. Majiteľ ešte dokončí schodisko - bude obložené mramorom s nerezovým zábradlím. Ostatné podmienky dokončenia sú na vzájomnej dohode.

Dá sa prenajať obe poschodia spolu alebo aj každé zvlášť. Každé poschodie vyžaduje ešte investíciu cca 25.000€, čo bude zohľadnené aj v cene prenájmu nasledovne - prvých 24 mesiacov od začiatku prenájmu by nájomník platil iba polovicu nájmu, následne by sa nájomné dohodlo podľa aktuálnych trhových podmienok. Všetky energie (voda, kúrenie, plyn, elektrina, internet) sú v cene nájmu.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku. Následné 3 mesiace by boli určené na rekonštrukciu a boli by bez nájomného.

K prenájmu sú v cene parkovacie miesta na pozemku pre cca 30 vozidiel, s možnosťou parkovať aj nákladné autá.

V prípade záujmu je možné zaslať navrhované riešenie pôdorysu každého podlažia.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis, realitnej kancelárii záujemca neplatí žiadne poplatky. Info: 0905/795 159, halbarth@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.