REZERVOVANĚ! Perfekný dom pre rodinu v prekrásnom prostredí obce Dubník na predaj.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m
2
Plocha pozemku:  
1200 m
2
okres Nové Zámky
Dubník
pred 292 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj perfektný rodinný dom pre rodinu v prekrásnom prostredí obce Dubník, o. Nové Zámky, 18 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom bol skolaudovaný v r. 1992, postavený z tehly, na pozemku 1200 m2. Suterén tvorí garáž, kotolňa, dve pivničné miestnosti a klembová tehlová pivnica na víno. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa, špajza, kúpelňa, WC, bidet a priestranná obývacia izba rozmerov 7x4 m s nádherným výhľadom na panorámu obce a vodnú nádrž. Na druhom podlaží sa nachádzajú tri samostatné izby, sprchový kút a WC.Dom je napojený na IS - elektrina, voda, plyn, vykurovanie je realizované na plyn a tuhé palivo ( uhlie - drevo) paralelne, podľa voľby majiteľa. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa, žumpa. Dom je okamžite voľný a obývateľný. Doprajte si luxusné bývanie s rodinou už na Vianoce 2018. Nová cena nehnuteľnosti je 41 990 €. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne realitný maklér Dobré reality Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: REZERVOVANĚ! Perfekný dom pre rodinu v prekrásnom prostredí obce Dubník na predaj.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.