Chalupa na polosamote v tichom príjemnom prostredí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
1424 m
2
okres Hlohovec
Dvorníky
pred 29 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Domček pripomínajúc chalúpku sa nachádza vo veľmi peknom a tichom prostredí mimo rušného prostredia. Spoločnosť Vám bude robiť iba spev vtáčikov a vánok s vôňou kvetov. Je osadená v Obci Dvorníky no zároveň na polo samote. Dostanete sa k nej po kamenistej cestičke dlhej približne 2km. Obec sa nachádza 30km od Nitry, 80km od Bratislavy, 10km od Hlohovca.

Domček je v pôvodnom no zachovalom stave z nepálenej tehly s pôvodnou strechou a krovom. Bola celoročne využívaná a je vhodná aj na chalupárčenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 2 izieb a kúpeľne. Samostatným vstupom viete vojsť do garáže, dielne a skladových priestorov. Nachádza sa tam aj výstup na povalu, ktorá je celá pochôdzna. Súčasťou pozemku je aj prístrešok pre auto a altánok. Je napojený na elektriku, studňu a žumpu. Voda zo studne sa využíva ako úžitková. Verejný vodovod, kanalizácia a plyn v dosahu nie je. Rozprestiera sa na veľmi peknom oplotenom pozemku s rozlohou 1424m2 plnom zelene a krásneho udržiavaného trávnika. K domu prislúcha aj prístupová cesta. Na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy a vinič. Chalupa je ideálna pre ľudí, ktorí vyhľadávajú ticho a únik od rušných miest. Toto miesto je fakt čarokrásne, tiché a ideálne na únik od uponáhľaného sveta. Okolo domčeku sú výhľady na polia a lesíky.

V okolitom prostredí, ktoré siaha až na pravý breh Váhu sú dobré podmienky hlavne pre pešiu turistiku a cykloturistiku. Predovšetkým je to prírodné prostredie Váhu a zbytkov lužných lesov pozdĺž toku. Približne 15km od obce je veľká vodná nádrž Kráľová, ktorá je taktiež využiteľná hlavne pre aktívnych športovcov alebo na pešiu turistiku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Chalupa na polosamote v tichom príjemnom prostredí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.