Kontaktné údaje

Mikuláš Maczkó - Kontakt Klub

M.R.Štefánika 45

94002 Nové Zámky

Meno:
Mikuláš Maczkó
Telefón:
0910180222
E-mail:
ID ponuky:
766370

Na predaj poschodový rodinný dom v Dvoroch nad Žitavou

119 900
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
762 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Nové Zámky
Dvory nad Žitavou
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena !!! Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Dvory nad Žitavou.

Obytná plocha domu je 200 m2. Pozemok je rovinatý, slnečný a jeho rozloha je spolu so záhradou 762 m2. Samostatná záhrada je o rozlohe 395 m2.

Dom bol postavený v roku 1979 z kvádrov. Plochá strecha domu prednedávnom prešla úplnou rekonštrukciou a bola na nej urobená nová hydroizolácia.

V rámci rekonštrukcie domu boli na celom dome osadené nové plastové okná s vnútornými žalúziami. Taktiež boli vymenené garážové dvere.

V celom dome sú osadené nové radiátory a interiérové dvere. V jednej z prízemných miestností sa nachádzajú krbové kachle na tuhé palivo.

Dom je dobre dispozične riešený. V spodnej časti domu sa nachádza vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, dve priestranné izby a samostatná toaleta.

Na poschodí sa nachádzajú štyri nepriechodné izby z ktorých sa vychádza na prednú loggiu resp. bočný balkón. Na poschodí sa taktiež nachádza samostatná toaleta a

kúpeľňa.

Podlahy sú betónové osadené laminátovou podlahou v kombinácii s dlažbou.

V zadnej časti domu na prízemí sa nachádza kotolňa, komora s pivnicou na zeleninu a hospodárske budovy. Na pozemku je kopaná studňa. Voda z tejto studne sa využíva na zavlažovanie záhrady.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Taktiež je dom napojený na verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom.

Dom je vo veľmi dobrom stave je suchý a je okamžite obývateľný. Nachádza v tichej a obľúbenej lokalite obce. V blízkosti domu sa nachádza centrum s kompletnou občianskou vybavenosťou: obecný úrad, základná škola s vyučovacím jazykom slovenským a maďarským, materská škola, zdravotné stredisko, nákupné centrum, pobočka banky s bankomatom.Výhodou tejto nehnuteľnosti je veľmi dobrá , tichá a vyhľadávaná lokalita a blízkosť centra obce, ktoré je na 5.min pešo.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté vyhotovenie rezervačnej a kúpnej zmluvy.

Realitná kancelária Reality - Kontakt Nové Zámky, ktorá úspešne pôsobí na realitnom trhu od roku 2007 Vám ponúka kompletný realitný poradenský servis. Taktiež spolupracujeme s autorizovanými advokátmi v súvislosti s právnym servisom. Zabezpečujeme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek banku. Cieľom našej realitnej kancelárie je vyvinúť maximálnu spokojnosť a komfort pre našich klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj poschodový rodinný dom v Dvoroch nad Žitavou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.