Dom Farná na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
okres Levice
Farná
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 47 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Farná. S rozlohou 441m2 zastavanej plochy nádvoria. Je po takzvanej kompletnej rekonštrukcii . Dispozične je domček : Kuchyňa po pravej strane sa ide smerom ku kúpeľni a rovno do obyvacej miestnosti a po pravej strane do daľších izieb .V kuchyni je uložená dlažba, a v ostatných miestnostiach plávajúca podlaha .Plastové okná v celom dome, V kúpeľni je bojler ,kúry sa plynom v dome sú gamatky. voda je obecná vonku sa nachádza aj žumpa .Maľovka v celom dome . Dom je Z tehly a zateplený. Rekonštrukcia prebehla pred rokom z vonka je zateplený. Takisto sa nachádza vonku kamerový systém aj vnútri nakoľko majiteľ robí v bezpečnostnej firme si zadovážil aj domov. Na dvore sa nachádza aj garáž. Dom má aj terasu. Je v kľudnej lokalite s dostatočným pozemkom. A je slnečný po celý deň. Odporúčam obhliadku. Môžete ma kontaktovať na č.0908 037 333 rada vámho ukážem

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové

Na mape: Dom Farná na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.