Prenájom 3 izbového rodinného domu - Košúty

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m
2
okres Galanta
Galanta
pred 22 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom útulný, slnečný 3 izbový rodinný dom v obci Košúty, okr. Galanta. Nachádza sa na oplotenom pozemku s rozlohou 364m2. Zastavaná plocha domu 86m2.

Dispozícia : vstupná chodba, 2 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, obývačka prepojená s kuchyňou a s východom na terasu. V izbách a na chodbe vstavaná skriňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Zariadenie podľa dohody. Tehlová budova, zateplená, má podlahové vykurovanie elektrické s termostatom v každej miestnosti, ďalšie výhody - optický internet, klimatizácia, vonkajšie žalúzie, zimná záhrada, parkovacie miesto pre 2 autá. Dom je ako stvorený pre harmonický rodinný život s dostatočným priestorom pre každého člena rodiny. Zimná záhrada Vám ponúkne príjemné chvíle oddychu aj v nepriaznivom počasí. V tesnej blízkosti oplotené detské ihrisko. Ihneď voľný.

Bližšie informácie a termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. čísle 0905709390.

Cena 700 €/mesiac plus energie. Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom a 1x depozit. Prenájom je možný na kratšiu dobu. Dom je možné neskoršie aj odkúpiť.

Domov jedným ťahom

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.