REZERVOVANÉ ! Novostavba rodinného domu v tichej lokalite, Hrádok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m
2
Plocha pozemku:  
750 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Hrádok
pred 193 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 181 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vaše sny naše reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Hrádok, v novovybudovanej lokalite v tichom prostredí, vzdialenom len 3 km od diaľničného privádzača, v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Dom je postavený na pozemku o veľkosti 750m2. Na výstavbu bol použitý Ytong 300mm, plastové okná s izolačným 3-sklom zn. Salamander, betónová škridla Bramak Platinum, zatepľovať sa bude 16cm polystirénom. Vybudované a napojené sú inžinierske siete – elektrina, voda, žumpa...

Dispozične dom pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou a špajzou, spálne, 2 detských izieb, odkladacej miestnosti, ktorá sa dá využiť aj ako šatník, kúpeľne s prípravou na vaňu a sprchový kút + WC, ďalšie samostatné WC, vstupná chodba. Kotol Protherm spolu s prípravou na práčku sú v samostatnej miestnosti na konci chodby. Povalu je možné využívať ako odkladací priestor...v prípade záujmu sa dá pristaviť aj vonkajšia terasa. Kúrenie v celom dome je elektrické podlahové.

Dom sa predáva ako holodom – vymaľové steny, elektrické zástrčky, vypínače, zateplený s fasádou za cenu 124.000 EUR.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom vlastníckeho práva nehnuteľnosti , ako aj poplatok súvisiaci zo zavkladovaním nehnuteľnosti na katastri do výšky 66 €, poplatok súvisiaci s overením podpisov na kúpno-predajnej zmluve a tiež vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou)

Kupujúci má možnosť aj úplného dokončenia domu, ktoré je možné dohodnúť spolu so stavebníkom podľa vlastných predstáv...

Chcete zistiť viac o možnosti financovania kúpy tejto nehnuteľnosti? Rada Vám pomôžem pri vypracovaní ponúk úverovania priamo na obhliadke.

Neváhajte ma kontaktovať a ja sa budem tešiť na stretnutie s Vami :-)

Ing. Lenka Miklovičová

0902616542

miklovicova.lenka@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1

Na mape: REZERVOVANÉ ! Novostavba rodinného domu v tichej lokalite, Hrádok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.