Kontaktné údaje

REINS GROUP s.r.o.

Za kasárňou 1

83103 Bratislava

Meno:
  REINS
Telefón:
0948299939
E-mail:
ID ponuky:
1111112000689

2 izb. byt so záhradou, 2x parkovanie, terasa - Golfová ul., Hrubá Borša

190 000
Plocha:  
64 m
2
Plocha pozemku:  
255 m
2
okres Senec
Hrubá Borša
pred 29 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný dvoj izbový byt s krásnou záhradkou v 10 ročnej novostavbe rodinného domu s 3 bytovými jednotkami priamo pri golfovom Club House, Hrubá Borša.

Táto nevšedná nehnuteľnosť je určená na celoročné alebo rekreačné bývanie v kľudnom tichom prostredí a to nielen pre golfistov ale aj pre mladšie rodiny, seniorov a tých, ktorí hľadajú kľudné bývanie so záhradkou neďaleko Bratislavy.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Záhrada má výmeru 165m2, úžitková plocha bytu je 64,8m2 a parkovania po 13m2. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu a záhradu, spálne s veľkou šatníkovou skriňou, kúpeľne s 2 umývadlami a vaňou, samostatného WC s umývadlom, 2 komory a chodba. Terasa je vybavená výsuvnou markízou, záhradným nábytkom, veľkým grilom a ako bonus môže byť aj vírivka. Nábytok v byte je väčšinou na mieru, kuchynská linka je vybavená spotrebičmi. Stavba je tehlová, zateplená, kúrenie podlahové plynovým kotlom, plastové okná so žalúziami, voda mestská ale aj studňa na polievanie záhrady, kanalizácia mestská.

LOKALITA

Nehnuteľnosť je situovaná priamo v golfovom areáli pri club house s výbornou reštauráciou a golfovej akadémii. Obec Hrubá Borša má kompletnú občiansku vybavenosť - dve škôlky, potraviny, reštaurácie, bohaté športové vyžitie, jazdeckú školu, fitnes centrum, športový areál s futbalovým ihriskom.

Vrelo odporúčame vidieť.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme priamo na obhliadke alebo mailom: cepcek@reins.sk tel.: 0948299939

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú väčšinou vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: 2 izb. byt so záhradou, 2x parkovanie, terasa - Golfová ul., Hrubá Borša

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.