Kontaktné údaje

VIVAREAL, s.r.o.

Radlinského 6

917 01 Trnava

Meno:
Ing. Ivo Foltín
Telefón:
0905 246 246
Mobil:
0905 246 246
E-mail:
ID ponuky:
AR-0021-103044

VIVAREAL* REZERVOVANÉ! ATRAKTÍVNY 4 izb. RD, terasa, garáž, pozemok 711 m2, Jablonec, cca 15 km

290 000
Plocha:  
190 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Jablonec
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny samostatne stojaci 4-izbový rodinný dom s garážou v obci Jablonec, nachádzajúcu sa iba 15 km od krajského mesta Trnava.

Rodinný dom sa nachádza v tichej bočnej uličke, na pozemku 711 m2.Dom disponuje úžitkovou plochou 147,8 m2 + 21 m2 terasa + 18 m2 garáž. Skolaudovaný bol v roku 2006.

Dispozičné riešenie domu je rozdelené na dennú časť - prízemie a nočnú časť - podkrovie.

Prízemie: zádverie, veľká obývacia izba s jedálenskou časťou prepojená s kuchyňou, komora, terasa, schodisko, WC, technická miestnosť a garáž.

V obývacej izbe sa nachádza krásne drevené schodisko, krb s výduchmi na vykúrenie prízemia aj podkrovia. Priestory sú pekne presvetlené veľkými oknami s krásnym výhľadom na terasu a exteriér.

Podkrovie: schodisko, chodba, tri samostatné izby, kúpeľňa s WC, balkón.

Vybavenie domu - v kuchyni je kuchynská linka na mieru do tvaru U, zabudovaná varná doska a elektrická rúra, umývačka riadu, digestor.

V obývacej izbe aj v ďalších 3 izbách je klimatizácia. Podlahy vo všetkých izbách sú kvalitné drevené, v chodbe a v kuchyni je dlažba. V garáži je el. brána s elektrickým pohonom na diaľkové ovládanie. Z garáže je možný prechod aj do dvora.

Dom je postavený z tehly wienerberger, obvodové múry sú zateplené nobasilom. Dom je zastrešený dreveným krovom v tvare sedlovej strechy s plnohodnotnými oknami aj veluxami.

Krytina strechy je škridla BRAMAC. Okná a vchodové dvere sú drevené euro s izolačným dvoj-sklom. Vykurovanie domu je ústredné teplovodné, kotol AQUAHOME VISMANN, vykurovacie telesá v podkroví typ KORADO, prízemie a kúpeľňa má kúrenie podlahové.

Prednosťou sú tiež nízke mesačné náklady vo výške 150,-Euro.

Dom je napojený na IS elektrika 220/380V,plyn, obecná voda, odpadové vody sú riešené vlastnou čističkou. Chodníky a príjazdová cesta do garáže majú povrchovú úpravu so zámkovej dlažby.

Pozemok je oplotený zo všetkých strán, z prednej strany murovaným oplotením v kombinácii s kovaným a bránkou predzáhradky. Vjazd na pozemok je priamo od ulice cez vchodovú bránu s elektrickým pohonom a diaľkovým ovládaním.

Príslušenstvom domu je garáž a tiež aj drobná stavba - altánok umiestnený v zadnej časti pozemku.

Obec Jablonec je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok. Obec poskytuje dobrú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu základná škola prvý stupeň, materská škola, pošta , potraviny. V susednej obci Cífer je zdravotné stredisko, lekáreň a 2. stupeň základnej školy, vlaková stanica. Lokalita ponúka dostatok športových aktivít. Veľmi dobrá dostupnosť autom do štyroch najbližších miest - Bratislava, Trnava, Senec a Pezinok cca 15 až 30 minút,

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca.

CENA: 290 000,-EUR vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: VIVAREAL* REZERVOVANÉ! ATRAKTÍVNY 4 izb. RD, terasa, garáž, pozemok 711 m2, Jablonec, cca 15 km

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.