Kontaktné údaje

BeMi realitná kancelária

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Denisa Ruszóová
Telefón:
0948 019 380
E-mail:
ID ponuky:
059-12-DERUE

Dve rodinné domy vedľa seba v obci Jelšava - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

103 900
Plocha:  
341 m
2
Plocha pozemku:  
1883 m
2
okres Revúca
Jelšava
pred 16 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID059-12-DERUE: Ponúkame s výhradným zastúpením majiteľa kompletne zrekonštruované dve rodinné domy so záhradou na Tomášikovej ulici v meste Jelšava.Celková rozloha pozemku predstavuje 1883m2, z toho úžitková plocha domu predstavuje 341 m2. Zvyšnú časť plochy 771 m2 tvorí nádvorie. K domu patrí záhrada, ktorá je slnečná, rovinatá s rozlohou 1112 m2. Celý dom je podpivničený.Celkom v zadnej časti pozemku , je postavená poschodová drevená chata s altánkom.

Tieto dve rodinné domy sú vedľa seba. Na katastrálnom úrade sú zapísané ako dve samostatné domy s dvoma súpisnými číslami. Majú osobitné vchody .V prvej časti domu sa nachádza užšia dlhšia predsieň, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, 3 izby.

V druhom dome sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou, 2 izby a špajza. V obývačke sa nachádza i krb.V oboch domoch sú osadené plastové okná, podlahy sú pokryté plávajúcou podlahou , dlažbou. Strecha domu je eternit, fasáda domu je pekne upravená. Na dome sú solárne panely vo veľkosti 2x1 m dve kusy, ktoré slúžia na ohrev teplej vody v období leta, ktorý je napojený na 300 l bojler .V zime ohrev vody je riešený cez kúrenie v dome.Vchodové dvere sú bezpečnostné.K dispozícii sú všetky inžinierske siete -elektrika 220,380V, mestský vodovod, kanalizácia, plyn.

Vykurovanie je ústredné plynové s panelovými radiátormi, ale je k dispozícii i kotol na tuhé palivo.Celkové mesačné náklady predstavujú spolu pre dve domy cca 300Eur /5 osôb.

Tieto domy sa predávajú súčasne spolu, nie je možné odkúpiť len jeden.Na dome nie sú žiadne ťarchy a je možné ho financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru.Cena týchto dvoch domov predstavuje 103900Eúr.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Kontaktovanie:ruszoova@realitybemi.sk

Telefónny kontakt: 0948019380

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Dve rodinné domy vedľa seba v obci Jelšava - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.