Kontaktné údaje

Areté real, s.r.o.

M.R.Štefánika 27

90201 Pezinok

Meno:
  René Bednarič
Telefón:
+421911247257
E-mail:
ID ponuky:
AR9269

ARETÉ REAL – PRENÁJOM ZARIADENÉHO RODINNÉHO DOMU S GARÁŽOU, KAPLNÁ

1 490 €/mes.
Plocha:  
202 m
2
Plocha pozemku:  
667 m
2
okres Senec
Kaplna
pred 26 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CHCELI BY STE BÝVAŤ V RODINNOM DOME S GARÁŽOU?

Naša realitná kancelária Areté real Vám v zastúpení predávajúcich ponúka na prenájom 4-izbový rodinný dom s veľkorysou výmerou a garážou v Kaplnej.

OPIS DOMU:

Rodinný dom sa nachádza v zastavanej časti obce určenej na bývanie. Zastavaná plocha domu vrátane príslušenstva je 202 m2, navyše príslušenstvo domu tvorí aj presklená terasa 32 m2 a samostatne stojaca garáž 56 m2, je 4-izbový, jednopodlažný, bezbariérový. Osadený je po pozdĺž pravej strany 667 m2 pozemku, v zadnej časti pozemku je garáž pre dve autá a trávnatá plocha s parkovou úpravou. O parkovú úpravu sa Vám postará záhradník. Vykurovanie domu je podlahové zabezpečené plynovým kotlom s veľkým zásobníkom, v izbách radiátormi. Napojený je na všetky IS okrem kanalizácie teda vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka a žumpa. Polievanie záhrady je napojené na mestskú vodu. Rodinný dom je voľný ihneď.

DISPOZÍCIA A ZARIADENIE DOMU:

Pri vstupe do domu je zádverie, za ním sa nachádza vstupná chodba so vstavanou skriňou so vstupom do technickej miestnosti s práčovňou. Chodbou vpravo sa nachádza nočná časť kde je kúpeľňa s WC, zariadená izba nábytkom a posteľou, zariadená spálňa nábytkom s posteľou a vstavanou skriňou, izba bez zariadenia a šatník. Chodbou vpravo sa prechádza okolo hosťovského WC s umývadlo a toaletou do otvoreného priestoru dennej časti kde je kuchynská časť s komorou, jedálenská časť a obývacia časť s výstupom na priestranný terasu. Kúpeľňa je vybavená dvojitým umývadlom so skrinkou, sprchovým kútom, vaňou, toaletou a bidetom. V šatníku a komore je úložný nábytok na mieru. Kuchynská linka je tvaru U, má všetky spotrebiče vstavané, navyše je druhá chladnička v komore.  Pri kuchyni je jedálenský stôl so sedením pre 8 osôb, v obývacej časti veľká sedačka tvaru U s konferenčným stolíkom, TV stolíkom a TV. Presklená terasa s otváracím posuvným systémom a vonkajšími roletami má zabezpečený ohrev infra panelmi a je zariadená terasovým sedením. K dispozícii k domu je aj vonkajší sezónny bazén, vonkajší plynový grill, vonkajšia húpačka a kosačka na trávu.

POLOHA RODINNÉHO DOMU: 

Obec Kaplna patrí do oblasti Podunajskej nížiny do celku Trnavskej pahorkatiny, pri štátnej ceste E61, medzi Trnavou a Sencom.

Cena 1 490 €/mesiac + zálohové platby za vodu, elektrinu, plyn a internet 260 €/mesiac. Žumpu si spravuje nájomca.

Depozit je vo výške jednomesačného nájmu. 

Provízia RK je vo výške jednomesačného nájmu.

Kontakt: 0911/247 257

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: ARETÉ REAL – PRENÁJOM ZARIADENÉHO RODINNÉHO DOMU S GARÁŽOU, KAPLNÁ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.