Predaj: Nízkoenergetický dom vo výstavbe v obci Klokočov(584-12-JAS)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m
2
Plocha pozemku:  
479 m
2
okres Čadca
Klokočov
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 144 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

584-12-JAS

Ponúkame na predaj rozostavanú stavbu domu v obci Klokočov. Rodinných domov je šesť, rovnakého typu, rozdielne sú iba zrkadlovým otočením podľa zastavovacieho plánu. Objekty sú dvojpodlažné s obytným podkrovím, nepodpivničené.

Zastavaná plocha – 83 ,2 m2,Celková úžitková plocha domu – 103,6 m2, úžitková plocha 1.NP – 60,9 m2, úžitková plocha 2.NP – 42,7 m2,Plocha terasy 1.NP – 38,7 m 2

Základný tradičný tvar domu je doplnený vstupnou časťou a veľkým zaskleným vikierom s plochou strechou. Šikmá strecha prekrýva aj plochu exteriérovej terasy. V interiéri je v centrálnej polohe bude predpríprava na krb.

Rodinný dom sa nachádza na dvoch úrovniach navzájom komunikačne prepojených schodiskom-predpríprava, obývacia izba s kuchyňou je vizuálne otvorená do priestoru podkrovia a galérie. Vo vstupnom trakte sa nachádzajú hygienické miestnosti, spálňa a izba hostí. V podkroví je časť galérie odčlenená na druhú spálňu, galéria môže mať viacúčelové využitie.

1.nadzemné podlažie:1.01 sklad, 1.02 šatník, 1.03 chodba, 1.04 spálňa, 1.05 obývacia izba s kuchyňou,1.06 spálňa, 1.07 kúpelňa, 1.08 toaleta, 1.09 schodiskový priestor, SP01 terasa

2.nadzemné podlažie :2.01 galéria, 2.02 spálňa

Z hľadiska orientácie sú vstupy orientované na severozápad smerom k prístupovej a hlavnej ceste, ostatné obytné priestory vrátane kuchyne a kúpelne do štítov na juhozápadnej, resp. severovýchodnej strane. Obývacia izba s terasou a galéria v podkroví sú presvetlované a preslňované na stranu juhovýchodnú. Obvodový plášť je zložený z dreveného/sadrokartónového obkladu. Na Obklad sa bude používať obklad smrekový hr. 30mm šírka 190 mm s dažďovou drážkou - polfalc. Podlahy budú realizované zo Sibírskej borovice ( dovoz z Estónska ) a obklad stien bude realizovaný doskami hr. 20 mm šírka 190 mm.Steny sú realizované zo smrekového polfalcového obkladu a strop z dosák.

Vykurovanie bude zabezpečené kombinovane pomocou priamo výhrevných elektrických infrapanelov (70%) a krbového telesa na kusové drevo (30%). Vykurovanie bude možné na objednávku a doplatok aj na fotovoltický systém so solárnymi panelmi na výrobu elektrickej energie. Príprava TÚV bude zabezpečená prostredníctvom zásobníkového ohrievača vody s ohrevom vody pomocou elektrickej špirály .Inžinierske siete: elektrické rozvody, bleskozvod, vodovod, kanalizácia splašková – žumpa a kanalizácia na vodu dažďovú. Strešná krytina s klampiarskymi výrobkami je zo švédskeho žiarovo pozinkovaného plechu hr. 0,6 mm so špeciálnou povrchovou úpravou. Okná - plastové 3 sklo. Balkónové dvere sa nachádzajú v miestnosti spálne pri východe na terasu a a v štítových stenách vo forme francúzskych okien z ďalšej spálne a galérie. Vstupné dvere sú plné s bočným presvetľovacím pásom. Schodisko-možnosť výberu materiálu. Ku každému domu sú určené 2 parkovacie miesta.

Domy budú odovzdané s predprípravou na krb, kuchynskú linku(voda, odpad, elektro), na osvetlenie a sanitu. V domoch budú osadené okrem dreveného schodiska aj interiérové dvere a vypínače/zásuvky značky Legrand. Podlaha bude drevená(dlážkovica) v celom dome. Na I.NP budú steny obložené drevom a strop biely protipožiarny sadrokartón. Na poschodí 2.NP budú steny biele. Terasa bude vydláždená zámkovou dlažbou. Každý dom bude mať vlastnú žumpu. Prístup k domom po spevnenej ceste z hlavnej obecnej asfaltovej cesty.

Vzhľadom na funkčnosť a polohu sú určené na chatu a rekreáciu. Okolie je tiché, menej zastavané, krásna príroda, les. Do obce s dostupnou občianskou vybavenosťou je cca 3 km.

K výstavbe je vydané právoplatné stavebné povolenie.

Začiatok 2. etapy: máj 2021- základné dosky a inžinierske siete

Financovanie: na 4 etapy,1.etapa:platba za pozemok-25%, 2.etapa:platba zákl.doska a inžin.siete-20%, 3.etapa:hrubá stavba-35%, 4.etapa:dokončenie -20%

CENA: rozloha pozemku a parkovacie miesta:418 m2+ 61 m2 spoluvl.podiel na komunikácii, cena domu s pozemkom: 115.566 Eur

V cene : finančný a právny servis

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Predaj: Nízkoenergetický dom vo výstavbe v obci Klokočov(584-12-JAS)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.