Kontaktné údaje

Finanzpartner reality s.r.o.

Tallerova 5

81102 Bratislava

Meno:
  Ing. Eszter Janitsová
Telefón:
0915 506 661
E-mail:
ID ponuky:
F014-012-ESJAa

Elegantný bungalov v obľúbenej časti Komárna (F014-012-ESJAa)

439 000
Plocha:  
320 m
2
Plocha pozemku:  
1230 m
2
okres Komárno
Komárno
pred 19 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj elegantný bungalov v obľúbenej časti mesta Komárno - Malá Iža. Ponúka dokonalú harmóniu medzi moderným komfortom a prírodnou krásou, pričom každý detail je premyslene navrhnutý. Stojí na peknom a udržiavanom pozemku s rozlohou 1230 m2 .

Po vstupe do chodby sa ocitnete v príjemnej atmosfére. Vľavo od vstupu je dobre vybavená kuchyňa, spojená s obývacou izbou ktorá je dostatočne priestranná aj na väčšie rodinné stretnutia. Sklenené dvere vás lákajú na terasu, kde si môžete oddýchnuť a relaxovať. Vpravo od kuchyne sa nachádzajú tri spálne. Hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom. Ku každej izbe prislúcha aj vlastné patio, kde sa dá sadnúť a užívať si kľud v zadnej časti domu.

Vďaka praktickému spojeniu domu a vykurovanej garáži (55 m2) sa v zime, v chladnom či daždivom počasí pohodlne dostanete do obytnej časti. Pri väčšom nákupe je táto výhoda na nezaplatenie!

Je vybavený špičkovým tepelným čerpadlom, čo zaručuje energetickú efektívnosť a komfortnú teplotu. Ďalšou výhodou rodinného domu je predpripravené káblovanie pre solárne panely. Vďaka týmto kombináciám je dom šetrnejší k životnému prostrediu a prináša úsporu nákladov na vykurovanie a energiu. Pozemok, na ktorom stojí detské ihrisko a je vytvorené státie pre dve vozidlá, svojou veľkosťou dovoľuje aj stavbu hosťovského domu, či murovaného bazéna, prípadne sauny. V záhrade je zabudovaný závlahový systém, senzory na robotickú kosačku a robotická kosačka, ktorá zostáva pre nových majiteľov. Nehnuteľnosť je pripravená privítať nových majiteľov, ktorí hľadajú skvelé bývanie.

Zariadenie zostáva na základe spoločnej dohody.

V prípade potreby Vám pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť!

Cena 439 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Telefón: 0915 506 661

E-mail: eszter.janitsova@fpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Posiľnovňa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.