Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Martin Mgr. Hlavačka
Telefón:
+421 948 457 557
E-mail:
ID ponuky:
32996

5-izbový dom dom, Komárno, Letecké pole, Víťazstva

dohodou
Plocha:  
392 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Komárno
Komárno
Víťazstva
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dokonalý rodinný dom na klúč, kde si okamžite začnete písať svoj príbeh? Už nehľadajte ďalej! Na ulici Víťazstva v Komárne Vám ponúkame poschodový rodinný dom po kompletnej a dôkladnej rekonštrukcii, ktorý spája moderný komfort s pocitom domova.

Tento nádherný dom s úžitkovou plochou 250 m2 ponúka všetko, čo moderná rodina potrebuje. Na prízemí sa nachádza priestranná kúpeľňa s toaletou, obývacia izba s praktickým šatníkom pre vaše pohodlie a kuchyňa, ktorá je spojená s garážou. Okrem toho tu nájdete aj nepriechodnú izbu, ktorá poskytuje súkromie pre každého člena rodiny.

Poschodie domu je vyhradené pre oddych a zábavu. Nachádza sa tu spoločenská miestnosť, ideálna pre rodinné večery, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s toaletou a ako korunujúci klenot, veľká terasa o rozlohe cca 50 m2, poskytujúca priestor na relaxáciu a nezabudnuteľné rodinné chvíle.

Cena domu je stanovená dohodou, čo vám umožňuje vyjednať si podmienky, ktoré najviac vyhovujú vašim potrebám. V posledných dvoch rokoch prešiel objekt kompletnou rekonštrukciou, vrátane repasovania plynového kotla a zateplenia, čo zaručuje nielen komfortné, ale aj ekonomické bývanie.

K domu patrí novopristavaná 4-garáž s elektrickou garážovou bránou, čo poskytuje dostatok priestoru nielen pre vaše vozidlá, ale aj pre vaše hobby a záľuby.

Tento objekt je ideálny nielen ako rodinný dom, ale aj ako investícia, keďže je možné ho celý prenajímať. Vďaka svojej polohe a kvalite vyhotovenia je zárukou dlhodobej hodnoty.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a staňte sa hrdým majiteľom tohto výnimočného domu, kde každý deň môže byť novým začiatkom. Na ulici Víťazstva v Komárne na vás čaká dom, ktorý premeníte na domov. Kontaktujte nás a dohodnite si prehliadku ešte dnes!

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948 457 557. Tešíme sa na vašu návštevu a sme presvedčení, že sa vám tento dom bude páčiť rovnako ako nám.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Dvojdom
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 5-izbový dom dom, Komárno, Letecké pole, Víťazstva

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.