Rodinná vila a rodinný domček, veľký pozemok, súkromie, okres Komárno

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
670 m
2
Plocha pozemku:  
8285 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Komárno
Komárno
Komárno
pred 496 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 133 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj rodinnú vilu, okres Komárno. Dvojpodlažná vila ponúka veľkorysý interiérový a taktiež exteriérový priestor pre komfortné užívanie si súkromia. Úžitková plocha vily je 670 m2 a leží na pozemku s rozlohou 8.285 m2. Súčasťou predaja je aj druhý domček na pozemku s tromi apartmánmi, ktorý je vhodný pre návštevy, prípadne na podnikanie v agroturistike.

Spodné podlažie vily tvoria nasledovné miestnosti: vstupná predsieň, hala, veľká spoločenská miestnosť s veľkým mramorovým krbom a kamenným soklom, hosťovská izba, čitáreň, letná kuchyňa, chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, kotolňa, práčovňa a garáž s montážnou jamou. Z kotolne a práčovne je samostatný východ na pozemok. Z čitárne a aj zo spoločenskej miestnosti je východ na veľkú terasu, z ktorej je priamy vstup k jazeru typu biotop s rozlohou 160 m2 a hĺbkou od 50 do 190 cm. Pri jazere sa nachádza veľký vonkajší krb, fontánka s čerpadlom, pergola s viničom, taktiež voliéra pre psa a prístrešok pre tri autá. Pred vilou sa nachádzajú dve menšie terasy.

Druhé podlažie vily tvoria nasledovné miestnosti: hala a obývacia izba ako jeden priestor, tri izby - z toho dve väčšie vrátane spálne, ktorá je ešte rozdelená na časť určenú na spanie a pracovňu, ďalej chodba, predsieň, šatník, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a dvomi umývadlami a kozmetickým kútikom, veľká kuchyňa s komorou. Z haly je vstup na balkónik a z predsiene je vstup na druhý balkónik s výhľadom na jazierko a so vstupom do podkrovia.

Vo vile sú dve betónové schodištia s talianskou dlažbou (zábradlie je kombinácia dreva – buk a platan), podlahy v celej vile sú kombináciou talianskej dlažby a plávajúcej podlahy, v spoločenskej miestnosti na spodnom podlaží je položený travertín, všetky zárubne v dome sú bukové, vstupné aj interiérové dvere sú v celom dome bukové (niektoré aj s ozdobnými sklenenými výplňami), drevené trojvrstvové okná (všetky vetracie okná majú sieťky proti hmyzu) s dvojitou izoláciou. Vila je čerstvo zateplená (grafitový polystyrén s hrúbkou 8 mm), má štyri komíny, z toho tri sú vyvložkované.

Nehnuteľnosť je pripravená v prípade potreby na zobytnenie tretieho podlažia. Strecha je pálená škridľa Tondach – francúzska 12. Výška sedlovej strechy poskytuje dostatočný komfort pre užívateľa, je to hodnotené ako samostatné podlažie, nie ako podkrovie. Vo vile sa ďalej nachádza kotol Junkers Supraline, 250 l zásobník, ústredné kúrenie s automatickou reguláciou, celková kabelážová predpríprava na kamerový systém, alarm. Izolovaná betónová žumpa s odvetraním má obsah 28 m3, menší domček má samostatnú žumpu. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

Pozemok okolo vily a domčeka je starostlivo udržiavaný, zatrávnený, s bohatým výberom ovocných stromov, s vlastným vysadeným lesoparkom rôznych stromov a drevín, má rôzne oddychové zóny. Pozemok má zabezpečené rozvody vody po celej rozlohe, takiež rozvody elektriny, pozemok je celý oplotený, strana popri cestnej komunikácii je oplotená vysokým kamenným múrom s pripravenou kabelážou, vstupná kovová historická brána má predprípravu na automatické otváranie.

Ponúkanú nehnuteľnosť odporúčame po stránke vysokej kvality súkromia a komfortu bývania.

Cena nehnuteľnosti je 495.000,-Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt kamil@konfido.sk , 0905410278 a 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Zimná záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.