PREDAJ: 4 IZBOVÁ NOVOSTAVBA, KLIMATIZÁCIA, ALTÁNOK, KOMÁRNO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
386 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Komárno
Komárno
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 239 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária HOME CENTER ponúka na predaj LUXUSNÚ NOVOSTAVBU v Komárne, v kľudnej uličke. Rodinný dom sa nachádza na 386 m2 oplotenom pozemku, pozostáva z priestrannej obývačky, ktorá je spojená s kuchyňou, troch samostatných nepriechodných izieb, šatníka, zádveria, kúpeľne, technickej miestnosti a zimnej záhrady.

Dom je postavený z tehly, obvodové múry sú zateplené, všetky okná sú plastové s trojsklom, kúrenie je ústredné na plynový kotol, v izbách a kuchyni je plávajúca podlaha, v kúpeľni, predizbe, chodbe a zimnej záhrade je kvalitná dlažba.

V kuchyni nájdeme kvalitnú kuchynskú linku zn. Enzo vyrobenú na mieru, umývačka riadu, elektrická rúra, varná doska, mikrovlnná rúra, vinotéka, chladnička s mrazničkou sú zabudované. Z kuchyne je vstup do zimnej záhrady, ktorú sa dá využívať aj ako jedáleň.

Vo všetkých miestnostiach je klimatizácia, v izbách a predizbe sú kvalitné zabudované ROLL-DOOR skrine, v celom dome je zavedený bezpečnostný systém s detektormi pohybu.

V záhrade sa nachádza altánok. Vedľa domu je státie pre auto. Zaujímavosťou záhrady sú mrazuvzdorné palmy pod ktorými sa budete cítiť celý rok ako na dovolenke.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.