Kontaktné údaje

Finanzpartner reality s.r.o.

Tallerova 5

81102 Bratislava

Meno:
  Ing. Eszter Janitsová
Telefón:
0915 506 661
E-mail:
ID ponuky:
F007-012-ESJAa

Priestranný rodinný dom v tichej lokalite mesta Komárna (F007-012-ESJAa)

133 850
Plocha:  
111 m
2
Plocha pozemku:  
881 m
2
okres Komárno
Komárno
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner Reality Vám ponúka na predaj veľký 3+1 izbový dom s priestranným pozemkom blízko centra mesta Komárna. Ideálne pre rodiny s deťmi a vhodné aj pre domácich miláčikov, ktorí na veľkom dvore budú mať miesto na vybláznenie sa.

Celková výmera pozemku je 881 m2. Úžitková plocha je 111 m2. Tehelný rodinný dom je v pôvodnom stave, ale je vo veľmi dobrom technickom stave. Dom je napojený na elektrickú energiu (230/400V), plyn, verejný vodovod, kanalizáciu a v záhrade je aj studňa. Rodinný dom sa skladá z dvoch väčších izieb, jednej menšej izby, kuchyne, špajze (odkiaľ vedie vstup na povalu), kúpeľne a samostatnej toalety. Väčšie izby majú rozlohy 21,62 m2 a menšia má rozlohu 4,61 m2. Podlaha je dlažba a parketa. Okná sú pôvodné, drevené. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta.

Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi (plynový kotol a kotol na tuhé palivo).

Celý dom je podpivničený. Pivnica sa skladá z dvoch väčších častí. Jedna časť slúžila ako dielňa a kotolňa. V druhej časti pivnice bola zariadená letná kuchynka aj so samostatnou toaletou a s prístupom k vodovodu. V tejto časti sa nachádza aj ďalšia miestnosť, ktorá je prerobená a vhodná na obývanie.

Na pozemku sa nachádza samostatná garáž s montážnou jamou s rozlohou 26 m2. Cena za garáž je 133 850 € ktorá nie je zahrnutá do predajnej ceny.

Lokalita je priateľská, blízko centra. V tesnej blízkosti sú škôlky, školy, lekáreň, zdravotné stredisko a potraviny.

Komárno je malebné mesto na juhu Slovenska pri Dunaji, s bohatou históriou a rozmanitou architektúrou. Pokojné prostredie, historické pamiatky a dobrá dostupnosť k službám robia z Komárna príjemné miesto na život. Mesto ponúka širokú škálu zariadení vrátane materských škôl, základných a stredných škôl, univerzít, obchodných centier, supermarkety (Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Coop Jednota), lekární, lekárov a nemocnice, čo zabezpečuje pohodlný a komfortný život pre jeho obyvateľov.

V prípade potreby Vám pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť!

Celková cena: 134.000,00 €

Cena za garáž: 10.000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Telefón: 0915 506 661

E-mail: eszter.janitsova@fpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.