Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Jaroslav Polách
Telefón:
+421 905 795 565
E-mail:
ID ponuky:
33148

5-izbový dom dom, Komárno, Sídlisko V, Zimná

800 €/m2/rok
Plocha:  
288 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Komárno
Komárno
Zimná
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám výnimočnú príležitosť prenajať si rozsiahlu nehnuteľnosť v srdci Komárna, ktorá ponúka flexibilné využitie ako pre bývanie, tak aj pre podnikateľské účely. Tento dvojdom s úžitkovou plochou 288 m² je ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú priestor pre svoju rodinu a zároveň si chcú udržať blízkosť k svojmu podnikaniu.

Dispozícia a vybavenie:

Dvojdom sa pýši praktickým rozdelením, ktoré umožňuje oddelenie obytných a pracovných priestorov. Táto nehnuteľnosť je dokonale prispôsobená na to, aby ste mohli žiť a pracovať na jednom mieste bez vzájomného rušenia. Ponúka pokrovie, ktoré môže byť využité ako kancelárske priestory alebo ateliér.

Nebytová časť zahŕňa dva samostatné vstupy, čo zabezpečuje dostatočnú privátnosť. K dispozícii sú dve kúpeľne, čo zvyšuje komfort obyvateľov aj návštev podniku.

Exteriér a parkovanie:

K domu patrí krytá terasa, ktorá poskytuje priestranné miesto pre relaxáciu a spoločenské stretnutia. Výhodou je garáž a možnosť parkovania na pozemku vo dvore, čo ocení každý, kto hľadá bezpečné a pohodlné parkovanie pre seba aj svojich klientov.

Lokalita:

Dvojdom sa nachádza v atraktívnej časti Komárna, v blízkosti základných služieb ako sú obchody, školy, kaviarne a restaurácie. Táto lokalita je známa svojou dobrou dostupnosťou a vysokou životnou úrovňou.

Cena a podmienky: Prenájom je možný za cenu 800 EUR mesačne plus režijné náklady. Kaucia je vo výške 2 mesačných nájmovTáto cena reflektuje výborný stav a kvalitu nehnuteľnosti, ako aj jej strategickú polohu pre podnikanie a bývanie.

Ideálne pre:

Rodiny hľadajúce priestor na bývanie s možnosťou podnikania.Podnikateľov, ktorí potrebujú prostorné kancelárie a zároveň chcú mať blízko domov.Tých, ktorí uprednostňujú rozdelene aktivity medzi bývanie a pracovné prostredie.

Tento dvojdom je skutočne unikátnou ponukou na trhu. Nezmeškajte príležitosť vytvoriť si domov a pracovisko pod jednou strechou. Kontaktujte nás ešte dnes na telefónnom čísle 0905 795 565 a dohodnite si obhliadku tejto neodolateľnej nehnuteľnosti!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Dvojdom
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: 5-izbový dom dom, Komárno, Sídlisko V, Zimná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.