REZERVOVANÉ EXKLUZÍVNE Chata s možnosťou celoročného bývania, 73m2 obytná plocha, Vyšné Op

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m
2
Plocha pozemku:  
396 m
2
Košice
Džungľa 
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 105 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po mieste, ktoré Vám ponúkne priestor pre dokonalý pokoj, rekreáciu, ale aj plnohodnotné bývanie? Potom je táto celoročne obývateľná chata pre Vás ako stvorená. 

Pozemok na ktorom leží je pomerne rovinatý o rozlohe 396m2. Zastavaná plocha je cca 36m2, kde sú tri plne obývateľné podlažia, čo spolu tvorí 73m2 obytnej plochy. V spodnej časti je spálňa, kúpeľňa s WC a miestnosť s infrasaunou. Na prvom poschodí je situovaná chodba a obývačka spojená s kuchyňou a na vrchnom poschodí sa nachádza ďalšia priestranná spálňa. V obývačke je umiestnený krb, ktorý cez prieduchy vyhrieva aj vrchnú izbu. Na dvoch poschodiach sú umiestnené externé klimatizácie, ktoré v lete zabezpečujú príjemný chládok a v zime vykurujú obytné miestnosti.

Chata má dva samostatné vstupy, je napojená na elektrinu 220/360V a používa sa voda zo studne, kde v spodnej časti záhrady viete požiť záhradný vodovod. Z izieb na naskytuje nádherný panoramatický výhľad na okolie a mesto. Stavba je ytong, plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná, plechová strecha. Na pozemku sú dva príručné sklady, 2 x terasa s posedením, ovocné stromy a malá záhradka. Odpad je riešený trativodom. Na pozemku pred bránou je parkovisko pre 4 autá. K pozemku vedie asfaltová a  sčasti spevnená prístupová cesta. V okolí sa nachádzajú rekreačné chatky. Pozemok je oplotený s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. 

V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť, v okolí možnosť turistiky, cykloturistiky či hubárčenia. Pozemok je bez tiarch. Viac info na adrese simko@tureality.sk, Tel.:+421 41 3217800.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.