Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Miškey Zuzana
Telefón:
+421908611843
E-mail:
ID ponuky:
12136829

Exkluzívne-Rodinný dom s krásnym výhľadom, Košice-Kavečany.

225 000
Plocha:  
220 m
2
Plocha pozemku:  
650 m
2
Košice
Kavečany 
Široká 
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v mestskej časti Košice- Kavečany na Širokej ulici.

Dom pozostáva z 2. nadzemných podlaží, je celý podpivničený. Prvé a druhé nadzemné podlažia sú identické, každé s rozlohou 107 m2, pivnica má rozlohu 87 m2. K dispozícii sú 2 garáže, jedna priamo so vstupom z domu a druhá je samostatne stojaca murovaná garáž so vstupom priamo z ulice, je takisto podpivničená.

Dispozícia 1N.P. : Priestranná centrálna vstupná hala z ktorej sa dostáveme ku schodisku a zároveň aj do bytu na prízemí a ku schodisku do pivnice. Byt pozostáva z menšej štvorcovej chodby, 3 samostatných nepriechodných izieb, kuchyne a kúpeľne s toaletou.

Dispozícia 2.N.P.: Vstupujeme do bytu cez štvorcovú chodbu, z ktorej sa vchádza do 3 samostatných izieb, kúpeľne s toaletou a kuchyne. Z chodby sa takisto dostávame na priestrannú terasu s rozlohou 16 m2, z ktorej je dychberúci výhľad na okolitú krajinu.

Podzemné podlažie: Nachádza sa tu priestranná letná kuchyňa, kotoľňa, práčovňa, skladové miestnosti, pivnica.

Pozemok na ktorom sa rodinný dom nachádza je rovinatý a slnečný, v zadnej časti je vytvorený altánok s neskutočným výhľadom na okolité kopce.

Technický popis: Dom bol postavený v roku 1954 , materiál tehla, strecha je plechová, okná boli menené za plastové, kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, je v dobrom technickom stave, žiadala by sa menšia rekonštrukcia interiéru a vonkajšej fasády.

Benefity: Poloha nehnuteľnosti vo vyhľadávanej lokalite, jedinečný výhľad z altánku a terasy domu, tiché miesto, rýchla dostupnosť do centra Košíc. Vhodný aj pre viacgeneračné bývanie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností.

V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843.

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: Exkluzívne-Rodinný dom s krásnym výhľadom, Košice-Kavečany.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.