REZERVOVANÝ RODINNÝ DOM S BAZÉNOM, GARÁŽOU A PODNIKATEĽSKÝM POTENCIÁLOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
165 m
2
Plocha pozemku:  
503 m
2
Košice
Krásna 
Opátska 
pred 18 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s veľkou garážou, vonkajším bazénom, podnikateľským potenciálom a krásnym usporiadaným pozemkom.

Skopírovaním linku si môžete pozrieť VIDEOOBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI - https://youtu.be/tMaf3ibTSCM

O NEHNUTEĽNOSTI

Tento rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru aj exteriéru pred 10 rokmi. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 503 m2, poskytujúcom dostatok priestoru pre Vás a Vašu rodinu pri rôznych aktivitách. Dom je postavený z tehly a kvádra, a je zateplený polystyrénom, čo zabezpečuje vysokú energetickú efektívnosť.

Vstupná elektrická brána a audiovrátnik s možnosťou ovládania a z pohodlia domova len podčiarkuje moderný prístup k pohodliu a bezpečnosti. Parkovanie pre niekoľko áut a premyslené rozmiesťovanie všetkých prvkov na pozemku dodáva domu jedinečný a dobre premyslený charakter. Tento dom je skutočne miestom, kde každý detail našiel svoje miesto.

VLASTNOSTI DOMU

- Rozloha pozemku: 503 m2

- Užitková plocha domu: 165 m2

- Počet podlaží: 2 nadzemné podlažia + pivnica

- Garáž: 41 m2 s montážnou jamou, elektrinou, a prístreškom

- Bazén s vonkajším posedením na peknom usporiadanom pozemku

INVESTIČNÝ POTENCIÁL NEHNUTEĽNOSTI

K dispozícii je nebytový priestor so samostatným vstupom, ktorý môžete využiť na podnikanie v akomkoľvek smere podľa vašich potrieb a vízií. Jeho flexibilný charakter umožňuje široké spektrum využitia, či už ide o kancelárie, ateliér, predajňu, či malý podnikateľský priestor. Tento multifunkčný priestor poskytuje ideálnu príležitosť pre vytvorenie a rozvoj vášho vlastného podnikania, pričom jeho samostatný vstup zabezpečuje nezávislosť a slobodu pre Vašu podnikateľskú činnosť.

DISPOZÍCIA NHENUTEĽNOSTI

Spodné podlažie: Kuchyňa, priestranná obývačka, kúpelňa so sprchovacím kútom, kumbál, WC, nebytový priestor so samostatným vstupom

Vrchné podlažie: 2 samostatné izby, balkón, šatník, kúpelňa s vaňou a WC

Na vrchnom podlaží sa nachádza ďalší priestor, ktorý sa aktuálne využíva ako sklad, ale je možné ho zrekonštruovať na obytnú časť.

VYKUROVANIE A OHREV VODY

Vykurovanie a ohrev vody sú zabezpečené pomocou plynového kotla. V kúpeľni poskytuje optimálny komfort podlahové kúrenie, zatiaľ čo v ostatných častiach domu sú použité radiátory. V obývacej časti domu sa nachádza krb, ktorý nielenže vytvára útulnú atmosféru, ale tiež zabezpečuje teplo aj pre vrchné podlažie.

OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ, DOSTUPNOSŤ DO KOŠÍC A OKOLIE

Mestská časť Krásna nad Hornádom je ideálnym miestom nachádzajúc sa len 7 km od centra mesta.

Je neustále vyhľadávaná pre svoju kompletnú občiansku vybavenosť. V tejto oblasti nájdete niekoľko potravín, materskú aj základnú školu, mestskú hromadnú dopravu, poštu, detské ihriská a ďalšie dôležité služby. S dokončením Slaneckej cesty sa stane táto lokalita ešte atraktívnejšou, ponúkajúc rýchlu dostupnosť do centra mesta. Ideálna kombinácia pokojného prostredia a praktickej občianskej vybavenosti robí z Krásnej nad Hornádom výnimočné miesto na bývanie.

ZÁVER

Táto ponuka predstavuje dom, ktorý neponúka len pohodlné bývanie, ale aj príležitosť pre jedinečný životný štýl. Nehnuteľnosť ponúka nielen moderné zariadenie, ale aj priestor pre kreativitu a podnikanie.

S bazénom a garážou na rozľahlom pozemku, tento dom nemusí byť len miestom pre rodinu, ale aj pre ambicióznych jednotlivcov s podnikateľskými víziami.

Celkovo povedané, táto nehnuteľnosť nie je len domovom, ale aj príležitosťou zažiť život plný inovácií a individuálneho štýlu. Ak si chcete užiť nielen bytie, ale aj bytie inak, toto je miesto pre Vás.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: REZERVOVANÝ RODINNÝ DOM S BAZÉNOM, GARÁŽOU A PODNIKATEĽSKÝM POTENCIÁLOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.