Kontaktné údaje

LEXXUS, a.s.

Miletičova 5

82108 Bratislava

Meno:
Veronika Juríková
Telefón:
+421 918 965 881
E-mail:
ID ponuky:
807102

EXKLUZÍVNA PRIESTRANNÁ VILA S BAZÉNOM, DVOJGARÁŽOU A KRÁSNYM POZEMKOM

dohodou
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Košice
Myslava 
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Impozantná a nadčasová vila, nachádzajúca sa v prestížnej lokalite, je stvorená pre náročných klientov, ktorí ocenia luxus a dokonalý štýl.

Rozloha:

úžitková plocha: 352 m2

pozemok: 1180 m2

Charakteristika:

Luxusná vila s bazénom a dvojgarážou s úžitkovou plochou 352 m2, situovaná na veľkorysom pozemku 1180 m2 je jednoducho ohromujúca.

Vila je rozdelená do 3 podlaží a plne zariadená luxusným nábytkom. Postavená je z kvalitnej tehly a zateplená, táto vila je skutočne dokonalá. Okná sú elegantné hliníkové s izolačným trojsklom s elektrickými roletami, strešná krytina je nemeckej výroby s doživotnou zárukou a to nie je všetko!

Vnútorné podlahy v dome sú vyrobené z kvalitného dreva, dodávajúc domu príjemnú atmosféru. Teplovodné kúrenie plynom a tepelné čerpadlo so solárnymi panelmi sa starajú o ohrev vody v dome. A aby sme nezabudli na romantické večery, v dome je aj príjemný krb na tuhé palivo.

Každá miestnosť v dome je štýlovo zariadená a disponuje modernou technológiou. Kuchyňa je plne vybavená najnovšími spotrebičmi a ponúka dostatok priestoru pre prípravu výnimočných gastronomických zážitkov.

Na relax a zábavu je tu vyhradený samostatný wellness priestor so saunou, herňou či vlastným fitness.

Exteriér vily je naozaj impozantný s osviežujúcim bazénom a relaxačným jacuzzi. Pre tých, ktorí nemajú čas na údržbu záhrady tu je automatická závlaha záhrady a

tiež automatická kosačka trávy. Priestranná záhrada a terasa poskytujú ideálne miesto na letné večery s rodinou a priateľmi.

Ako benefit je súčasťou vily aj priestranná dvojgaráž s vyhrievanou prístupovou cestou do garáže a prístrešok pre dve autá pred domom, čo zabezpečuje pohodlné parkovanie.

Dispozícia vily:

suterén : wellness a herňa - sauna - chodba - schodisko - sklad - práčovňa - technická miestnosť

1.NP : vstupná chodba - priestranná hala so schodiskom - veľká priestranná obývacia izba s krbom a jedálňou s výstupom na terasu a do záhrady - kuchyňa s komorou - pracovňa - kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - garáž.

2.NP - spálňa so šatníkom a s výstupom na balkón - posilovňa - izba s výstupom na balkón a vlastnou kúpelňou a šatníkom- priestranná izba s výstupom na balkón - samostatná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.

Parkovanie: dvojgaráž + prístrešok pre autá

Lokalita:

Vila sa nachádza v novovytvorenej luxusnej štvrti s perfektnou a rýchlou dostupnosťou do centra. Nachádza sa v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú škola, škôlka, potraviny a pod. Je to lokalita ako stvorená pre život vďaka vysokému štandardu bývania a prítomnosti okolitej prírody.

Viac info: 0918 965 881

Cena nehnuteľnosti: info v RK TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.