RODINNÝ DOM, POD HOROU, KOŠICE MYSLAVA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
715 m
2
Košice
Myslava 
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 250 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

      Ponúkame na predaj 6 izbový rodinný dom kompletne a precízne prestavaný v roku 2015 vo fukcionalistickom štýle. Pri realizovanej rekonštrukcii boli použité nadštandardné materiály. Tento rodinný dom je osadený v severnej časti pozemku o výmere 715 m², z toho zastavaná plocha je 139 m2.

    Na 1. NP sa nachádzajú tri izby, kúpeľňa s wc a garáž.

    Na 2. NP sa nachádzajú tri izby, kuchyňa, kúpeľňa s wc a zádverie, v ktorom je umiestnené schodisko prepájajúce obe podlažia.

    Podlahy v izbách sú drevené (masív), v ostatných priestoroch je monoliticky uložený fládrovaný pieskovec s rezom vien cut. V kúpeľniach je keramická dlažba. Interiérové dvere sú presklené. Okná sú drevené osadené izolačným dvojsklom. Kúrenie v dome je podlahové v kombinácii so zabudovanými radiátormi, médiom je voda a ohrev zabezpečuje plynový kotol. V dvoch izbách sú osadené bio krby s možnosťou umiestnenia klasických krbových vložiek.

     V blízkosti domu nie je osadená žiadna stavba, ktorá by narúšala intimitu jeho obyvateľov. Vo východnej časti pozemku na jeho hranici sa nachádza regulovaný myslavský potok. V západnej časti je priamy vstup do lesa a na lesnú cestu smerujúcu do lokality Baška a k neďalekej rekreačnej vodnej nádrži Bukovec.

    Pre lepšiu predstavu o dispozícii a stave nehnuteľnosti navštívte našu webovú stránku, na ktorej nájdete video prehliadku tejto nehnuteľnosti.

   V prípade záujmu o bližšie informácie prípadne dohodnutie termínu obhliadky ma kontaktujte výhradne telefonicky na čísle 0918 689 846.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.