Novostavba domu v Krásnej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
144 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Košice
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu - nadštandardný, dispozične zaujímavo riešený projekt 4 izboveého rodinného domu so zastavanou plochou 134,40 m2.

Dômyselne navrhnutý projekt domu (12,50x10,75) , sa vyznačuje komfortne riešenou dispozíciou izieb a malým podielom chodieb, čo zabezpečuje maximálnu využiteľnosť obytných častí domu. Hlavnou prednosťou tohto projektu, sú veľké presklenné plochy (okná) v každej z 3 izieb, ktoré sa tiahnu pozdĺž celej zadnej časti domu a dotvárajú tak príjemný pocit vzdušnosti. Celý priestor je krásne presvetlený. Z každej z 3 priestranných izieb je možný samostatný vstup na terasu.

Bungalov pozostáva zo 4 obytných miestností. Dispozícia domu je rozdelená na dennú "aktívnu" a nočnú "relaxačnú" časť. Centrálna, denná časť je moderne prepojená s kuchyňou (súčasťou je aj komora), čo opticky ešte zväčšuje priestor a dodáva tak pocit vzdušnosti. Presklenná stena s rohovým oknom, ktorá oddeľuje obývaciu časť od vonkajšieho prostredia tento pocit ešte znásobuje. Súčasťou dennej časti je aj jedáleň, technická miestnosť a samostatná toaleta, umiestnené hneď pri vstupe. Nočnú- relaxačnú časť, tvorí rodičovská spálňa, dve detské izby, kúpeľňa s toaletou. Modernému riešeniu pomohlo aj vytvorenie praktického - samostatného šatníka v chodbovej časti domu.

Dom je postavený z kvalitných značkových materiálov " tehla Porotherm 38Ti Profi Dryfix, špičkové okná High-Tech kompozit 6k REHAU® GENEO® s 3-ma tesneniami a tepelnoizolačným 3-sklom( AGC Thermobel® TG Top) s montážou na pásky a opatrené zatepleným, energeticky úsporným profilom proti premŕzaniu, strešná krytina - Terran Evo Carbon, odkvapový systém KJG®, komín Schiedel", ktoré ešte zvýrazňujú prednosti tohoto projektu a zabezpečia nielen pocit istoty a komfortu ale aj pridanú hodnotu danej nehnuteľnosti. Cieľom projektu bolo vytvoriť moderný estetický design a dokonalý obytný priestor pre rodiny s deťmi , pričom sa dôraz kládol nielen na využiteľnosť a komfort pre každého člena obývanej nehnuteľnosti ale aj na kvalitu použitých materiálov a hlavne priaznivú cenu.

Nehnuteľnosť je postavená v novovybudovanej rezidenčnej mestskej časti Košice-Krásna na Hore III. Ideálny pozemok o rozlohe 580 m2 (19,80x29,29), ponúka krásny, panoramatický výhľad na Slanské vrchy a okolitú prírodu. Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva v štádiu uzavretej hrubej stavby.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.