Rodinný dom Košice - Sever, Magdalénska, čiast. rek., všetky IS

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
132 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Košice
Sever 
pred 293 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj so súhlasom majiteľa rodinný dom v mestskej časti Košice - Sever na Magdalénskej ulici. Rodinný dom bol postavený z tehál v roku 1959 a v roku 1995 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (strecha nová , plastové okná, elektroinštalácia čiastočne, omietky, fasáda domu). Nachádza sa v tichej lokalite na Kalvárii, bez dopravného ruchu. Dispozíciu domu : Prízemie tvorí vstupná chodba, kúpeľňa s WC a vaňou, obývacia miestnosť a kuchyňa. Poschodie domu tvoria dve samostatné spálne a predizba, balkón. Na poschodí je možné riešenie vlastnej dispozície, nakoľko priečky sú zo sádrokartónu. prízemnú časť s poschodím spája drevené schodisko. Pred domom je malá záhradka a za domom na pozemku je priestor na záhradné sedenie s priateľmi pri grile. Pod domom je čiastočne pivnica cca 1/3 plochy domu. Dvor je upravený zámockou dlažbou. Veľmi dobrá poloha domu zaručuje kľudné bývanie. Občianska vybavenosť v okolí je na veľmi dobrej úrovni, dostupnosť na MHD cca 4 min pešo a do centra je kúsok. Dom je orientovaný na V/Z, teda po celý deň príjemné slnečné teplo. Možná výmena za rekonštruovaný 3. izbový byt Pražského typu na sídlisku Terasa + doplatok.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.

Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.