Novostavba RD r.2012 v centre obce Kuchyňa okr. MA, ÚP: 220m2 s dvojgarážou na 15á pozemku s ú

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
220 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Malacky
Kuchyňa
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novostavba RD r.2012 v centre obce Kuchyňa okr. MA, ÚP: 220m2 s dvojgarážou na 15á pozemku s úžasným výhľadom na Karpaty.

Predaj NOVOSTAVBY 4+izb. rodinného domu podľa jedinečného architektonického návrhu na veľkorysom 1468m2 veľkom pozemku. Zastavaná plocha 174m2, úžitková plocha 220m2.

Dom sa nachádza v centre obce, ale nie na Hlavnej ul. ale v jej súbežnej kľudnej ulici. Obecný úrad a potraviny ako aj zástavka medzimestskej dopravy na pešo 5min.

PRÍZEMIE: vstupná predsieň s prístupom do garáže, chodba pozdĺž ktorej je kúpeľňa s WC (sprchovací kút), šatník, vstavaný šatník (rolldor) a samozrejme veľkorysá otvorená dispozícia obývačky s prístupom na terasu (juh) s kuchyňou a jedálňou (východ), a samozrejme schodišťom vstup na 1.poschodie .

POSCHODIE: 3 priestranné spálne, všetky miestnosti sú navrhnuté tak, aby boli situované do súkromia vlastnej záhrady s výhľadmi na okolité hory a záhradu. Prvá spálňa (juh) má 13m2, druhá (východ) má 13m2, rodičovská spálňa s orientáciou na dve strany (S-J) má 22 m2, otvorená pracovňa s možnosťou vytvorenia 4izby o výmere 14m2, kúpeľňa s výstupom na terasu o výmere 10m2, samostatné WC 2,55 m2, galéria 55m2. Všetky miestnosti majú samostatný vstup z galérie. Čerešničkou sú dve terasy s výhľadmi na hory.

VYBAVENIE: domu: krb s prieduchmi (vykúri prízemie aj izby), na prízemí podlahové vykurovanie, na poschodí sú v izbách radiátory. Strecha je prakticky rovná s miernym sklonom. Plastové okná s izolačným trojsklom a žalúziami, kuchynská linka na mieru vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov.

Dvojgaráž s technickou miestnosťou, cez ktorú je možný priamy prístup autom na pozemok. Plus parkovanie pred domom.

Na pozemku: záhradný domček, stará klenbová vínna pivnica (pozostatok z pôvodného starého domu), veľa rôznych vzrastlých drevín napr.: hruška, orech, jablone, ginko, ale darí sa aj banánovníkom.

Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou: škola a škôlka je prakticky hneď za pozemkom RD, potraviny, pošta, obecný úrad, kultúrny dom. Fanúšikovia prírody, turistiky, hubárčenia, rybárčenia (vodná nádrž 10min. chôdzou zo záhrady) aj športového vyžitia to majú z domu všade na skok.

Pozemok má šírku 11 m, je mierne svahovitý, na konci pozemku je potok.

Inžinierske siete: elektrina, voda – obecná, aj vlastná studňa na polievanie záhrady, plyn, vlastná čistička odpadových vôd. Dom má predprípravu na pripojenie kanalizácie, ktorá je v tejto časti obce otázkou krátkeho času.

Dostupnosť autom napr. do BORY MALL 20min.

Dom je výborne dispozične ako aj funkčne riešený. Jedinečnou devízou je výhľad a atmosféra prostredia.

Nízkoenergetický dom. Réžia celého domu pri 4člennej rodine vrátane vody, kúrenia, energií vychádza na 120,-€ mesačne.

Kúpou voľný.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Novostavba RD r.2012 v centre obce Kuchyňa okr. MA, ÚP: 220m2 s dvojgarážou na 15á pozemku s ú

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.