Starší 4-izbový dom s manzardou v tichej uličke v obci Kvetoslavov 30 km od Bratislavy na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
810 m
2
okres Dunajská Streda
Kvetoslavov
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj vidiecky 4-izbový, čiastočne rekonštruovaný dom s manzardou, s 8-árovým pozemkom v kľudnej, tichej uličke v Kvetoslavove. Dom je predajom ihneď voľný, okamžite obývateľný, pozostáva z dvoch častí - staršia časť domu je podpivničená a má dve poschodia, na prízemí je kuchyňa, komora, jedálenská časť, menšia pracovňa, kúpeľňa, samostatné WC + do ulice orientované dve izby. Na druhom poschodí je izba s balkónom do ulice. Novšia časť domu, pristavovaná cca v 80-tych rokoch má jedno nadzemné podlažie - miestnosť, v súčasnosti využívanú ako úložný priestor, príjemnú obývaciu miestnosť s krbom a spálňu. Pitná voda je v dome zavedená zo studne. Parkovanie možné pred domom, alebo vo dvore.

Na pozemku je skleník a v zadnej časti malá hospodárska budova, ovocné stromy, možnosť pestovať zeleninu, ovocie, chovať hydinu. V dome sa donedávna bývalo, vo viacerých miestnostiach je drevené obloženie, ktoré dotvára útulnú vidiecku atmosféru. Dom je vhodný aj ako celoročne obývateľná chalupa pre ľudí, ktorí túžia po kľude, vlastnej záhradke, ale zároveň chcú byť v dosahu Bratislavy.

Obec má občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, detské ihriská, športoviská, obchody, priame vlakové spojenie do Bratislavy ( cca 30 km ), Dunajskej Stredy ( 25 km ), autobusové spojenie je aj do Šamorína ( 4 km ).

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Starší 4-izbový dom s manzardou v tichej uličke v obci Kvetoslavov 30 km od Bratislavy na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.