Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
  Mgr. Monika Mikulíková
Telefón:
0917263392
Mobil:
0918 800 080
E-mail:
ID ponuky:
1300046930

Predaj novostavby v obci Lehnici

300 000
Plocha:  
151 m
2
Plocha pozemku:  
512 m
2
okres Nitra
Lehota
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 30 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Lehnica, v časti Malý Lég. Celková úžitková plocha domu je 151m2, celková plocha pozemku je 512m2.

Dispozícia domu pozostáva zo štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, vstupnej chodby a terasy. Na podlahe je položená kvalitná plávajúca podlaha, na stenách sú porobené stierky, okná sú plastové. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, WC sa nachádza v kúpeľni. V kuchyni sa nachádza nová moderná kuchynská linka. Konštrukcia domu je tehlová. V dome sa nachádza podlahové elektrické kúrenie, klimatizácia a alarm. Strecha na dome je sedlová, škridlová. Dom sa nachádza na slnečnom rovinatom pozemku, ktorý je uzavretý a poskytuje ochranu pre majiteľa. Dom sa predáva zariadený tak ako je na fotografiách. Zariadenie je nové urobené na mieru.

Predávaný dom je novostavba z roku 2022. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka.

V obci Lehnice sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. V obci je lekár pre dospelých a pre deti, materská a základná škola, obchody, reštaurácie, bohatý kultúrny a športový život. Z obce Lehnice je vynikajúca dostupnosť do Bratislavy, ktorá je vzdialená 25 km od Lehníc, buď po diaľnici alebo vlakom. Celková cena nehnuteľnosti je 300 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Predaj novostavby v obci Lehnici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.