Rodinný dom - investičná príležitosť

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
250 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Levice
Levice
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom na veľkom pozemku.

Touto investičnou príležitosťou je v ponuke starší rodinný dom v obci Horný Pial. Dom si vyžaduje komplexnú rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Okrem budovy domu sú murovanými stavbami súčasťou nehnuteľnosti samostatne stojaca garáž, hospodárska budova a voliéra k chovu domácich zvierat. Rozsiahly rovinatý pozemok je využiteľný k realizácii ďalších stavieb aj pre príkladné podnikanie.

Lokalita nehnuteľnosti v obci je slnečná, veľmi pokojná, prístupová cesta asfaltová obcou udržiavaná. Nehnuteľnosť je vybavená všetkými inžinierskymi sieťami, t.j. elektrina, plyn, odpadové vody riešené vlastným septikom. Siete elektrina a plyn sú pre dlhodobé nevyužívanie, neobývanie odpojené. Požiadanie pripojenia problémom nie je.

Celá nehnuteľnosť je oplotená, vstup od ulice cez bráničku a oceľovú bránu k vstupu motorových vozidiel. Obec Horný Pial je vzdialená od okresného mesta Levice 15 KM, kúpeľne strediská Podhájska a Bardoňovo sú vzdialené do 8 KM.

Infraštruktúra obce dobrá, občianska vybavenosť OÚ, materská škola , škola. Zdravotná služba v susednej obci Dolný Pial.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.