TOREA - 4i RODINNÝ DOM, 9á POZEMOK V CENTRE OBCE LIMBACH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
135 m
2
Plocha pozemku:  
892 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Limbach
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POZEMOK PRÍSTUPNÝ Z DVOCH STRÁN, NÍZKE NÁKLADY NA ENERGIE

Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom v pôvodnej zástavbe v centre obce Limbach, ul. SNP, okres Pezinok, len 20km od Bratislavy. Je to samostatne stojaca, jednopodlažna stavba, ktorá bola skolaudovaná v roku 2015. Dom má úžitkovú plochu cca 135 m2 a je postavený na pozemku o výmere 892m2 (235 m2 zastavaná plocha pozemku). Na pozemku sa tiež nachádza krytá terasa (5 m2), prístrešok na auto (25 m2) a hospodárska budova (43 m2). Dom je čiastočne podpivničený - má historickú vinársku klenbovú pivnicu o výmere 60 m2.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu, ktoré je dobre rozdelené na dennú a nočnú časť. Izby sú vkusne ladené do neutrálnych, prírodných farieb a materiálov. Dom sa predáva nezariadený. Okrem pivnice, veľkorysej špajze a technickej miestnosti poskytuje úložný priestor aj povala, na ktorú je výstup cez výsuvné podkrovné schody. V hospodárskom objekte na záhrade sa nachádza letná kuchyňa a sú tam dovedené všetky siete okrem plynu. Orientácia domu je zo strany obývacej izby a kuchyne slnečná JZ, zo strany detských izieb SZ a spálňa SV.

Technické vybavenie a špecifikácie:

- energetický certifikát typu B

- stavba postavená z tehál, Ytong a Porfix

- sedlová strecha, strešná krytina Bramac

- plastové okná farby zlatý dub, izolačné dvojsklo

- laminátové parkety v tmavom drevodekore, v predsieni dlažba

- kuchyňa: zabudované spotrebiče (sklokeramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, komínový digestor s filtrom, kameninový drez, odpadkový kôš), umývačka riadu

- sanita: keramické dvojumývadlo, plastová vaňa, sprchový kút s odtokovým žľabom, 2x WC typu Geberit - jedno v kúpeľni a jedno samostatné

- kúrenie kombinované: plynový kotol (kúrenie a ohrev teplej vody) a 300l zásobník na vodu zn. Buderus, r. 2015, krbová vložka s prieduchom slúžiaca aj na vykurovanie radiátorov - možnosť nastaviť kombináciu kúrenia plynom a drevom podľa vlastnej potreby

- internet: pevná linka DSL (aktuálne spoločnosť Orange)

- elektrický videovrátnik

- predpríprava na zabezpečovací systém

- automatická garážová brána

- úložné priestory: pivnica, povala, špajza, technická miestnosť, šatníková miestnosť

- záhrada - okrasná i úžitková (ovocné stromy: jablone, hrušky, hriadky pre pestovanie; trvalky, cibuľoviny)

Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške cca 130€ (z toho plyn 36€, elektrina 69€, voda 13€, internet 10€). Dom je kúpou voľný.

Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je jej lokalita v centre obce Limbach, s výhľadom na úbočie Malých Karpát priamo z obývačky, kuchyne a pekne upravenej záhrady. Zároveň určite tento dom vyčnieva z radu novostavieb tým, že má pivnicu, ktorej klenby dýchajú vinárskou atmosférou tejto obce. Dobrá dispozícia, orientácia domu a nízke režijné náklady sú takisto jeho devízou. Treba vyzdvihnúť aj prístup na pozemok z dvoch strán - z prednej aj zo zadnej strany, t.j. z dvoch ulíc (ul. SNP a ul. Záhradná). Umožňuje to napr. komfortné parkovanie áut a dáva to využitiu pozemku do budúcna rôzne možnosti.

Obec Limbach má cca. 2 400 obyvateľov prihlásených k trvalému pobytu a leží na úpätí Malých Karpát, cca 4 km od okresného mesta Pezinok a v blízkosti v Bratislavy. Ponúka základnú občiansku vybavenosť (materské a základné školy - sukromné i verejné, knižnica, rímskokatolícky i evanjelický kostol, športový areál s futbalovým ihriskom, potraviny Terno či neďaleké supermarkety Kaufland, Tesco, Lidl, čerpacia stanica, vinárstva a pohostinstvá) a dobrú dostupnosť do okolitých miest - do Pezinka vedie už aj novovybudovaný cyklochodník.

Prednosťou Limbachu je hlavne jeho poloha v okolí vinohradov a Malých Karpát, ktorá predurčuje obec na kľudné bývanie bez dopravného zaťaženia. Leží na začiatku mnohých turistických či cyklistických chodníkov, ktoré predstavujú bohaté možnosti rekreácie, na ktoré sa môžete vydať peši, behom či bicyklom priamo z domu: napr. smer Suchý vrch, Medvedie údolie, Limbašská vyvieračka ale i Biely Kríž.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše už viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------

© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: TOREA - 4i RODINNÝ DOM, 9á POZEMOK V CENTRE OBCE LIMBACH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.