Predaj, rodinný dom Liptovská Osada - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
831 m
2
okres Ružomberok
Liptovská Osada
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj ZARIADENÝ DVOJAPARTMÁNOVÝ RODINNÝ DOM S PODKROVÍM v osobnom vlastníctve v obci LIPTOVSKÁ OSADA, ktorý pozostáva z dvoch kompletne zariadených apartmánov. Dom sa v posledných rokoch využíval na prenájom ubytovania cez webový portál booking.com, kde dosiahol vynikajúce hodnotenie. Je vhodný nielen na poskytovanie rekreačného ubytovania, ale aj na trvalé bývanie, prípadne na kombináciu trvalého bývania s využitím časti domu na komerčné účely. Za domom je umiestnená garáž spojená s drevárňou.

POZEMOK

Dom je situovaný na rovinatom pozemku o veľkosti 831 m2, ktorý ponúka nespočetné možnosti ďalšieho využitia. Veľkorysý priestor v zatrávnenej záhrade je možné využiť na osadenie bazéna, vybudovanie altánku, či detského ihriska, ale aj na pestovanie BIO ovocia a zeleniny, nakoľko sa pod trávnikom nachádza orná pôda.

DISPOZÍCIA DOMU

Dom disponuje jedným vchodom, ktorým sa vchádza do vstupnej chodby a z nej je vstup do do technickej miestnosti a do dvojizbového apartmánu na prízemí a na schodisko vedúce do trojizbového apartmánu na 1. poschodí. Dvojizbový apartmán na prízemí pozostáva z chodby, z ktorej sa vstupuje do kuchyne, do dvoch spální, do kúpeľne a toalety. Trojizbový apartmán na 1. poschodí disponuje priestrannou chodbou, 2 spálňami, 1 detskou izbou, kuchyňou, kúpeľňou a toaletou. Z chodby tohto apartmánu sa vstupuje aj na schodisko vedúce do prázdneho a priestranného podkrovia.

INTERIÉR DOMU

Interiér domu bol zrekonštruovaný v roku 2018, sociálne zariadenia v obidvoch apartmánoch prešli rekonštrukciou v roku 2019 vrátane nových plastových okien. Dom sa predáva kompletne zariadený s nábytkom od slovenských, českých a nemeckých výrobcov. V interiéri sú perlitové vnútorné omietky, plávajúce podlahy v izbách a kuchyniach, dlažba v kúpeľniach a v toaletách, záťažové koberce v chodbách. V technickej miestnosti sa nachádza úschovňa lyží, nábytok s umývadlom, elektrický bojler na ohrev TÚV, pec na tuhé palivo a vstup do menšieho skladového priestoru.

LOKALITA

Z PARK SNOW Donovaly sa sem dostanete len za 11 minút. Táto lokalita je ideálna na turistiku, cyklotúry, pre nadšencov vodného sveta a wellnessu (GOTHAL Lipt. Osada, Vodný park Bešeňová), pre zimné športy (Donovaly, Malinô Brdo, Smrekovica), aj adrenalínové športy (ferrata Dve veže je vzdialená len 4 km).

Ak hľadáte bývanie alebo nehnuteľnosť na komerčné účely vo vyhľadávanej rekreačnej lokalite, kontaktujte ma a ja Vám rada sprostredkujem obhliadku uvedenej nehnuteľnosti. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 998 848 alebo na jankacurillova@haloreality.sk. ID ponuky: RK-58512

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj, rodinný dom Liptovská Osada - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.