Luxusný rodinný dom na predaj Liptovská Teplá - Madočany ID:193-12-BIDZ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
540 m
2
okres Ružomberok
Liptovská Teplá
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:193-12-BIDZ

Máte svoj sen o krásnom rodinnom dome a chcete si ho užívať hneď a okamžite?

Ponúkam Vám na predaj úžasnú novostavbu rodinného domu v obci Liptovská Teplá časť Madočany, ktorý je postavený priamo na mieru s veľmi kvalitných materiálov a uspokojí aj naozaj náročného klienta. Pocit pohodlia, priestoru a ticha tu máte zaručený. Je postavený na pozemku o rozlohe 548m2 a podlahová plocha domu je 120m2.

Dom disponuje vstupnou chodbou so samostatným šatníkom nádhernou obývacou miestnosťou kde oceníte zvýšený strop ktorý dodáva vzdušnosť a eleganciu, kuchyňou vyrobenou na mieru s kvalitnými zabudovanými spotrebičmi Bosch, rodičovskou spálňou s kúpeľňou , samostatnou kúpeľňou , dvoma detskými izbami a technickou miestnosťou. Niektoré steny sú obložené elegantným sivým drevom, podlahy sú vinylové vode odpudzujúce v kombinácii s dlažbou, špeciálne plastové okná, v celom dome je decentné podsvietenie navodzujúci upokojujúci pocit. Dom je zariadený v jednom nerušivom štýle nábytkom na mieru vo veľmi kvalitnom prevedení.

Záhrada síce nie je veľká ale pre dnešnú uponáhľanú dobu tu nájdete všetko čo potrebujete. Miesto na vonkajšie posedenie a grilovanie, trávnatú plochu so zavlažovaním a elektrickým kosením, domčekom s miestnosťou na náradie, priestorom na saunu a sprchu ( urobená predpríprava na realizáciu), prístrešok pre dva autá. Pozemok je ohraničený elegantným sivým múrom. V cene je zahrnutá úprava trávnika a zasadenia okrasných stromčekov za prístreškom a elektrická brána na autá so vstupnou bráničkou. Rodinný dom je zabezpečený kamerovým systémom, kúrenie tepelným čerpadlom, vysokorýchlostným internetom - všetko ovládané cez mobilnú aplikáciu. Mesačné náklady na réžiu sú komplet 120 Eur- veľmi nízko nákladové bývanie.

Do tohto domu Vám stačí si priniesť len osobné veci, nakoľko sa predáva komplet zariadený.

Cena : 338.000 Eur je schválená majiteľom a zhŕňa kompletný právny servis, hypotekárne poradenstvo ako aj všetky poplatky spojené s prevodom a prepisom Nehnuteľnosti.

Pripravené je pre vás video skutočného stavu rodinného domu.

Nech sa páči vstúpte: https://youtu.be/gpX43vZ6SLU

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Internet:
áno

Na mape: Luxusný rodinný dom na predaj Liptovská Teplá - Madočany ID:193-12-BIDZ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.