✅ZNÍŽENÁ CENA 199 900 Eur !! NA predaj Rodinný dom ZÁHRADA (875m2),Jánošikova,Palúdzka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
235 m
2
Plocha pozemku:  
525 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Jánošikova
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

✅POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.

Kontaktujte nás a my Vám radi zodpovieme na všetky Vaše otázky.

✅ Kupujete priamo od majiteľa nehnuteľnosti a neplatíte žiadnu sprostredkovateľskú províziu.

✅ Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili Matterport-3D interaktívnu prehliadku a krátke video s možnosťou výberu zariaďovacích predmetov v dome.

https://my.matterport.com/show/?m=F6SDdbpKcxk

https://youtu.be/3Boa9lq_dIw

✅Realitný & Investorský fond,a.s uvádza do predaja 5. izbový rodinný dom vo výbornej lokalite, s možnosťou modernizácie podľa vkusu nového majiteľa alebo podľa nami navrhovanej vizualizácie budúceho stavu.Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave ako stojí a leží podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii.

Stavba z roku 1966 má základové pásy,obvodové murivo tehla v hr.45 cm. V roku 2010 bola zrealizovaná čiastočná rekonštrukcia v rozsahu- zateplenie fasády domu EPS v hrúbke 100 mm s výmenou drevených okien za plastové 2sklo. Strecha je valbová s krytinou plech.Centrálnym vykurovanim je kotol na tuhé palivo s rozvodmi do radiátorov v izbách. Dom je napojený na siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod,kanalizáciu,a elektrickú energiu.V priľahlej komunikácii je aj rozvod STL plynu.V časti pôdorysu 1.PP je suterén zhruba s plochou 65m2 s murivom z monolitického betónu,v časti 1.NP s plochou 125 m2 s murivom tehla ,v časti podkrovie, s plochou 44m2, ktoré je len sčasti stavebne upravené a inak využité ako pôjd.Na pozemku sa nachádza aj narážaná studňa a stavby garaž,dielňa.

Pozemky pod stavbou a záhrady sú právne vysporiadané, sú rovinaté, oplotené a spolu tvoria jeden funkčný celok s celkovou výmerou 525 m2. V bezplatnom uživaní sú ďalšie pozemky včasti dvora ,ktoré sú v správe ministerstva hospodárstva a SPF, vo výmere 350 m2,spolu tvorí pozemok až 875 m2. Predmetné parcely je možné nadobudnúť vydržaním alebo dodatočne odkúpiť v zmysle interných pravidiel v SPF,MH.

Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obytnej zástavbe rodinných domov v miestnej časti Palúdzka, s dostupnosťou cca 15 min chôdze od centra mesta.V okolí je kaštiel Vranovo-Jánošikovo väzenie,občianska vybavenosť a v dosahu do 1 km je vodná nádrž Liptovská Mara, do 15 km je Demänovská dolina s jaskyňami a lyžiarskymi traťami celoslovenského významu,do 5 km je vzdialený Aquapark Tatralandia s termálnou vodou.Pre tiché obytné prostredie,dobrú dostupnosť a blízkosť centra okresného mesta je v lokalite zvýšený záujem o kúpu nehnuteľností.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista úplne bezplatne. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v našej réžii.

✅CENA :199 990 Eur.

✅Preverený právny a technický stav.

✅PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI ALLRISK ?

Nehnuteľnosti, ktoré sú ponúkané našou spoločnosťou do predaja sú s overeným právnym a technickým stavom .

Obhliadky realizujeme každý kalendárny deň a nasťahovať sa môžete prakticky ihneď .

Pri modernizácii nehnuteľností kladieme dôraz na kvalitu prác a výber použitých materiálov,pričom za všetky návrhy pri modernizácii bytov zodpovedá spolupracujúci tím dizajnérov a architektov

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: ✅ZNÍŽENÁ CENA 199 900 Eur !! NA predaj Rodinný dom ZÁHRADA (875m2),Jánošikova,Palúdzka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.