Predaj: Drevenica, 120m2, pozemok 932m2, Lodno (N003-12-TOJA)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
932 m
2
okres Kysucké Nové Mesto
Lodno
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

(003-12-TOJA)

Ponúkame Vám na predaj drevenicu v obci Lodno časť Korcháň, okres Kysucké Nové Mesto. Dom je situovaný v obci, v peknom prírodnom prostredí. Okolie je vhodné na turistiku, hubárčenie, záhradkárčenie - víkendový relax. Dom poskytuje možnosť celoročného bývania. Vyše storočná drevenica je aktuálne po kompletnej rekonštrukcii. Strecha s novou krytinou, zaizolovaná fúkanou izoláciou, nové el. rozvody, plastové okná a dvere, vyvložkovaný komín a vonkajší obklad v červenom smreku. V interiéri je nanovo prepracovaná dispozícia izieb. Boli odstránené priečky a tak sa vytvoril jednotný obytný priestor na prízemí spojením obývačky, chodby a kuchyne. Na poschodí vznikla otvorená nočná časť.

Drevenica je čiastočne podpivničená. Vykurovanie je zabezpečené teplovzdušnými keramickými ohrievačmi ovládateľnými cez Internet, možnosť použiť aj krbové kachle. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená k bývaniu: umývačka riadu, vstavaná rúra, varná doska, sušička, práčka. V hale je sedačka s konferenčným stolíkom jedálenský stôl a 8 stoličiek. Sprchovací kút a WC sa nachádzajú v kúpeľni na prízemí. Na poschodí sú k dispozícii 3 manželské postele. Drevenica je napojená na spoločný miestny rezervoár pitnej vody. Kanalizácia je zabezpečené prostredníctvom ČOV. Obytná plocha domu: 120m2, pozemok: 932m2.

Výhody: Atmosféra pôvodnej drevenice v peknom prírodnom prostredí. Veľký na juh orientovaný pozemok. Evidované ako rodinný dom - možnosť využiť hypotéku. Možnosť dokúpiť priľahlý pozemok 649m2.

Výhody: Slnečný dom v novostavbe, lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, dobrý prístup. V cene vnútorné parkovanie a energie, internet.

Cena 160 000 €.

Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis. Cena je schválená majiteľom.

Nehnuteľnosť Vám radi predstavíme na obhliadke. Tel. č. +421 917 879 755, email: janacik@novebyvanierality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj: Drevenica, 120m2, pozemok 932m2, Lodno (N003-12-TOJA)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.