Kontaktné údaje

BeMi realitná kancelária

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Sylvia Schenker Nagy
Telefón:
0948 517 254
E-mail:
ID ponuky:
005-12-SYNAE

ZNÍŽENÁ CENA! VEĽKOMETRÁŽNY BUNGALOV S MOŽNOSŤOU PODNIKANIA - NA PREDAJ

189 999
Plocha:  
499 m
2
Plocha pozemku:  
2067 m
2
okres Revúca
Lubeník
pred 30 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:005-12-SYNAE

POPRECHÁDZAJTE SA PO DOME - skopírujte si tento link do prehliadača: tour.pivo.app/view/d87cde58-2201-4fc8-8613-369544f66665

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi perspektívny veľkometrážny bungalov s podlahovou plochou 499m², na oplotenom pozemku s rozlohou 2067m² s možnosťou podnikania hneď pri hlavnej komunikácii na začiatku obce Lubeník, vzdialenej 8 min. od okresného mesta Revúca, 35 min. od okresného mesta Rožňava. Dom je výnimočný nielen svojou rozlohou, ale okrem možnosti bývania aj možnosťou akéhokoľvek podnikania v prednej časti domu alebo s možnosťou prenajímania prednej časti domu na podnikanie s osobitným vstupom.

Podnikateľská časť – predná časť domu s osobitným vstupom, vlastnou odpadovou šachtou, vydláždená hala na podnikanie s preskleným 3-výkladom, novým zosilneným el. prúdom. K podnikateľskej časti prislúcha kancelária s prídavnou miestnosťou a toaletou, a tiež oddychová zóna/herňa/spoločenská miestnosť a sklad. Do podnikateľskej časti domu je umožnený prístup aj z bočnej strany domu na vykladanie-nakladanie tovaru.

Obytná časť – zadná časť domu s osobitným vstupom cez plastové vchodové dvere. Obytná časť disponuje priestrannou vydláždenou chodbou, pracovňou, obývacou izbou, detskou izbou, spálňou, šatníkom (1 celá izba), 2 kúpeľňami (jedna s rohovou vaňou, druhá so sprchovým kútom aj rohovou vaňou), 2 toaletami, priestrannou kuchyňou s výstupom na krásnu krytú terasu s osvetlením, elektrikou a predprípravou na rohovú linku s vývodom na odpad aj vodovod. Z terasy sa Vám ponúka nádherný výhľad na okrasnú záhradu s dreveným altánkom. Vedľa okrasnej záhrady je k dispozícii pre milovníkov pestovania aj úžitková záhrada. Dom ďalej disponuje technickou miestnosťou a ďalšími 5 miestnosťami, ktoré môžu byť plnohodnotne využívané ako izby alebo úložné priestory. V dome sú zabudované šatníky a nábytok vyrábaný na mieru, veľké akvárium v obývačke (súčasť predaja), priestranná kuchynská linka v tvare - L, so spotrebičmi a ostrovčekom. Pod kuchynským umývadlom je zabudovaná malá vodárnička, ktorá zabezpečuje okamžitý prísun teplej vody, čo zaručuje značnú úsporu.

Okná sú čiastočne vymenené za plastové s vonkajším dekorom – tmavý dub, ako aj balkónové dvere na kuchyni (s prídavnými dverami so sieťkou) s východom na terasu. Vchodové dvere sú plastové. Zvyšné dvere a okná na budove sú drevené.

Z inžinierskych sietí je k dispozícii elektrika 380V, obecná voda, kanalizácia je riešená žumpou, podnikateľská časť má vlastnú odpadovú šachtu, plynová prípojka je za hranicou pozemku.

V celom dome je ústredné vykurovanie kotlom zn. Attack na pevné palivo, v každej miestnosti sú 2-panelové oceľové radiátory. V kuchyni je podlahové kúrenie, avšak nevyužívané.

V záhrade sa nachádza okrem nádhernej krytej terasy aj osobitne stojaci drevený altánok.

Odporúčame vidieť osobne. Viac fotiek na realitybemi.sk. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s čím Vám radi pomôžeme.

Cena: 194 900 € Nová cena: 189 999 €

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Alarm:
áno

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA! VEĽKOMETRÁŽNY BUNGALOV S MOŽNOSŤOU PODNIKANIA - NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.