predaj dom v lukratívnej lokalite - Ľubotice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Prešov
Ľubotice
pred 269 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame pre náročných aj menej náročných dvojgeneračný rodinný dom v Ľuboticiach na lukratívnom mieste. Je vhodný na podnikanie aj bývanie vzhľadom na svoju polohu. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného podlažia. Každá časť domu má samostatný vchod, čo umocňuje jeho rôznorodosť využitia. Vstup na pozemok je z dvoch strán. V prednej časti parkovacie miesta a v zadnej časti vstup na pozemok za domom samostatný vchod.

Podzemné podlažie /suterén/ – dvojgaráž, kotolňa, technická miestnosť a pivnica. Táto časť domu po určitých úpravách je možné využiť na skladovacie účely, obchod, vináreň, služby a pod.

1. nadzemné podlažie – vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC a 4 izby. Z obývačky je výstup do loggie ktorá je situovaná na juh do dvora.

2. nadzemné podlažie – identické ako 1. podlažie.

Dom sa predáva s pozemkom o rozlohe cca 500 m2. Bola v ňom urobená rekonštrukcia elektriny, vody, plynu, plastové okná, plávajúce podlahy, keramická dlažba, obklady, dlažby a sanita. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Dom sa dá využiť ako dve samostatné obytné jednotky, ako aj na nejakú prevádzku, škôlku, jasle, zdravotné stredisko, pohostinstvo, kancelárie a pod.

V obci je dostatočná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu MŠ, ZŠ, reštaurácia, kostol, veľký športový areál na futbal, tenis, nohejbal, volejbal, basketbal, hokej, plocha s umelou trávou.

CENA PRI OSOBNOM STRETNUTI !!!

V prípade záujmu kontaktujte na t.č. 0915 882 346, mail: martin.zec@dragonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: predaj dom v lukratívnej lokalite - Ľubotice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.