REZERVOVANÉ! RD Lužianky s krásnym výhľadom na ZOBOR!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
1136 m
2
okres Nitra
Lužianky
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 156 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Záleží vám na lokalite? Chcete bývať v nefrekventovanej zóne a v obci s výbornou občianskou vybavenosťou len 3km do centra NITRY? Chcete si upraviť nehnuteľnosť podľa svojich predstáv? V tom prípade je tu výborná ponuka rodinného domu v jednej príjemnej uličke obce LUŽIANKY, čo je prímestská časť mesta Nitry. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku o výmere 1136m2 š.14,5m + d.54,9m (od hranice pozemku je dĺžka 75,6m, z toho zastavaná plocha domu je 120m2. Materiál - TEHLA! Je pravidelného štvorcového pôdorysneho tvaru, dvojpodlažný, čiastočne podpivničený, prevažne v pôvodnom, no veľmi zachovalom stave (dom je suchý), ideálny na dokončenie podľa predstáv nového majiteľa. Pred domom je menšia predzáhradka, za domom veľký, slnečný pozemok. Nehnuteľnosť disponuje so vstupnou chodbou, kuchyňou s výstupom na terasu a veľkú záhradu, špajzou, kúpeľňou, toaletou + 5 funkčných miestnosti. V hornej časti sú tri vstupy do podkrovia, kde je možnosť zriadiť ubytovací priestor. .

IS: - Elektrická prípojka - Plynová prípojka - Verejný vodovod - Kanalizačná prípojka pred domom s možnosťou napojenia. Súčasťou krásnej priestrannej záhrady je aj studňa.

VÝBORNÁ LOKALITA s dobrou dostupnosťou do mesta, výborná občianska vybavenosť. Dopravné spojenie MHD sa nachádza 2min.pešo od domu, prístup na diaľnicu 5 min. Vhodné nielen na bývanie, ale aj ako investícia na prenájom. Atmosféru bývania dotvárajú slušní, priateľskí susedia, krásne domy a upravené záhrady navôkol!

Rada Vám túto zaujímavú nehnuteľnosť predstavím pri osobnej obhliadke, ktorú si môžete dohodnúť

na tel.č.0915 95 95 92 !

Cena nehnuteľnosti 102.900,-€

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ! RD Lužianky s krásnym výhľadom na ZOBOR!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.