Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Daniela Vladimirova
Telefón:
+421 902 622 690
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
288497287679

Usadlosť obklopená lesom s potôčikom na polosamote v Lysej pod Makytou

139 900
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
6191 m
2
okres Púchov
Lysá pod Makytou
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Usadlosť obklopená lesom s potôčikom na polosamote v Lysej pod Makytou. Rodinný dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží a pivnice.

1.NP: vstupná chodba, kotolňa so schodami do podkrovia, kúpeľňa s WC, chodba, kuchyňa s pecou, obývacia izba, spálňa, izba

2.NP: chodba, sčasti pripravená izba, spálňa, veľký balkón - terasa, zvyšok podkrovia ponúka po rekonštrukcii ďalší obytný priestor

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlaha v 2 miestnostiach, okná - rok 2019, strecha - rok 2014, zníženie stropu v obývacej izbe, ktorý plánovala aj v kuchyni. Kúrenie je zabezpečené centrálne kúrenie kotlom, prípadne sa dá aj pecou.. Voda je stiahnutá z 2 výdatných studní, možnosť prepínania.

Pozemok o celkovej rozlohe 6191 m2 poskytuje ideálne možnosti na relax, oddych od mesta, pestovanie i chov. Stoja tu hospodárske budovy: priestranná stodola s chlievmi a kurínom, drevená garáž využívaná ako kôlňa a menšia chatka. Pozemok v dolnej časti predeľuje potôčik, ktorého zurčanie dopĺňa čaro tohto miesta.

Za potokom je starší sad ovocných stromov. Nový sad so záhradou sa nachádza pod domom, v oplotenej časti. Všetkému sa tu darí, pretože pozemok je celý deň zaliaty slnkom. Vrchnú časť pozemku tvorí les, kde rastú huby a lesné plody.

Okolie ponúka bohaté možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, bežkovanie i lyžovanie v cca 10 km vzdialenom SKI Čertov. Výhoda je dostupnosť pár km do ČR a 17 km do okresného mesta Púchov, kde je aj výjazd na diaľnicu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Usadlosť obklopená lesom s potôčikom na polosamote v Lysej pod Makytou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.