GRAHAMS - PRENÁJOM priestranný RD aj pre prac.skupiny, Malacky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
646 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Malacky
Malacky
Svätoplukova
pred 267 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 249 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom priestranný 4-izbový rodinný dom na Svätoplukovej ulici v obci Malacky. Dom s obytnou plochou 200m2 a 340 m2 záhradou má 2 nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 4 izieb, a dvoch kúpeľní s vaňou a 2 toaliet. Z chodby sa vchádza do plne vybavenej kuchyne so všetkými spotrebičmi, mikrovlnnou rúrou, dvoma chladničkami s mrazákom, plynovým sporákom s teplovzdušnou rúrou, umývačkou riadu a jedálenským stolom so 4 stoličkami. Vedľa kuchyne je veľká izba s terasou, z ktorej sa dá prejsť do záhrady. Na chodbe je tiež vchod do kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, z toho jedna s vlastným balkónom orientovaným do záhrady. Ďaľší balkón je voľne prístupný z chodby na poschodí. Nájomcom je k dispozícii aj druhá kúpeľňa s toaletou a s práčovňou v suteréne domu. V každej izbe je vlastný televízor s Digi TV s filmovými a športovými kanálmi a v celom dome je vysoko-rýchlostný internet Radiolan. K domu patrí aj veľká záhrada, ktorá poskytuje dostatočný priestor na relax a oddych. Parkovanie pre 2 autá je zabezpečené vo dvore a pred domom je parkovanie úplne bezproblémové.

V dome môže byť ubytovaných 8 -11 ľudí. Je vhodný pre pracovné skupiny alebo študentov.

Prenajíma sa zariadený.

Dom sa nachádza v tichej lokalite, ktoré ponúka maximálne súkromie. Pešia dostupnosť do centra je 10 minút. Okresné mesto Malacky ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, reštaurácie, úrady, Zámocký park, zdravotnícke zariadenia). Výborné dopravné napojenie na diaľničné komunikácie Vám zaručuje bezproblémovú dopravu do hlavného mesta alebo opačným smerom. Okrem toho je v meste k dispozícii rozvinutá vlaková a autobusová doprava, ktorá tiež umožňuje rýchly prístup do hlavného mesta.

Cena prenájmu je 1600,- €/mes. vrátane energií a internetu (pri počte 8 osôb; cena je 200 eur/os./mes, pričom v dome môže byť ubytovaných až 11 osôb.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit vo výške jednomesačného nájmu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: 0901 900 202, email: veronika@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
3
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS - PRENÁJOM priestranný RD aj pre prac.skupiny, Malacky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.