Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Maklér Nitra
Telefón:
0907 928 238
E-mail:
ID ponuky:
12791136

RODINNÝ DOM MALÝ CETÍN

149 990
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
790 m
2
okres Nitra
Malý Cetín
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Radi by ste bývali v blízkosti mesta Nitra, neďaleko vinohradov a Ponitrianskej cyklotrasy? Poďte si s nami splniť pocit dokonalého bývania v pokojnej časti v obci Malý Cetín.

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS Vám ponúka na predaj štvorizbový rodinný dom v zastavanej ploche do 120 m2 s pozemkom 790 m2 v obci vzdialenej od mesta Nitra 11 km.

Dom:

Po vstupe do rodinného domu sa ocitneme vo vstupnej hale prepojenej s priestrannou chodbou. Z chodby vedie vstup do kuchyne s jedálňou spojenou s obývacou izbou, ktorá Vás očarí svojou svetelnosťou vďaka veľkoplošným oknám. Po pravej strane vstupnej haly nájdeme pracovňu a samostatný sklad. Ďalšia časť chodby vedie do izieb a oddychovej zóny rodinného domu. Rodinný dom má k dispozícii inžinierske siete: elekrika, voda, kanalizácia.

Rok výstavby rodinného domu je 2023 a jeho konštrukcia predstavuje montovaný drevodom z kvalitného farmacellu.

Lokalita:

Obec Malý Cetín sa nachádza juhovýchodne od mesta Nitra, ponúka krásny vyhľad na okolité svetové strany. Zo severnej strany Vás okúzli výhľad na vrch Zobor, z východnej časti vinohrady a taktiež sa môžete tešiť na pokojnú prechádzku popri rieke Nitra, Cetínka a okolitý les. V obci Malý Cetín sa nachádza materská škôlka, potraviny, viacúčelové ihrisko. V najbližšej obci Čechynce, ktorá je vzdialená 2 km nájdete materskú škôlku, školu, ihriská. Následne v susednej južnej obci Veľký Cetín vzdialenej 3 km je kompletná občianska vybavenosť obecný úrad, materská škôlka, základná škola, ihriská, pošta, potraviny, zdravotné stredisko pre deti a dospelých, lekáreň.

Cena: 149 990 € v cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis-vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt k obhliadke:

0907 928 238

valabik@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: RODINNÝ DOM MALÝ CETÍN

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.