REZERVOVANÉ | Výnimočný 4i rodinný dom v top lokalite | Marianka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
89 m
2
Plocha pozemku:  
350 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Malacky
Marianka
pred 15 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite bývať na skok od mesta a zároveň si úžívať kľud, ticho a prírodu Malých Karpát?

Lucia z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka tento výnimočný samostatne stojaci 4 izbový bungalov v krásnej a pokojnej časti novej Marianky.

Dom sa nachádza v príjemnom susedstve s mladými rodinami na tichej ulici, kde sa bežne hrajú deti v bezpečí obytnej zóny. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2015 a je kompletne zariadená, nie je potrebná žiadna investícia, stačí sa len nastahovať.

DOM:

- zastavaná plocha domu 110m2

- úžitková plocha 89m2

- sedlová strecha

- kolaudácia 2015

- komplet pochôdzková povaľ

- podlahové kúrenie v celom dome

- plávajúca podlaha

- všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda, kanalizácia, optika)

- nízke mesačné náklady 130 eur / 3 osoby

DISPOZÍCIA:

Pri vstupe do domu prekvapí priestranná vstupná chodba so zabudovaným rolldorom, ktorý poskytne dostatok úložného priestoru pre celú rodinu. Zo vstupnej chodby prejdeme do obývacej miestnosti harmonicky prepojenej s modernou kuchyňou a jedálňou s masívnym jedálenským stolom pre 6 osôb. Kuchyňa disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi a jej praktické rozloženie určite poteší každú gazdinku. Z obývačky je výstup na prestrešenú terasu 3x5m, kde sa nachádza paletové sedenie pre príjemné chvíľky s rodinou alebo priateľmi. V dome sú prakticky umiestnené ďaľšie tri izby, z toho každá disponuje vonkajším žalúzím pre absolútne súkromie, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta.

ZÁHRADA:

Dom je postavený na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 350m2. Dokonalé súkromie a oddych vám zabezpečí krásna záhrada s ovocnými stromami ako figovník, mandľovník, 19 ročný olivovník a vyvýšené záhony pre bezbolestné pestovanie úrody. Na záhrade sa nachádza podzemná zberná nádrž na vodu, ktorá je napojená na závlahový systém - závlaha s predprípravou na automatické zavlažovanie a praktický záhradný domček, ktorý uskladní všetko záhradné a kutilské náradie. Súčasťou pozemku sú 2 parkovacie miesta, avšak je možné parkovať aj na ulici.

LOKALITA

Marianka disponuje okrem krásnych lesov Malých Karpát nekonečnými cyklistickými a turistickými chodníčkami aj kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu základná škola, potraviny (Kaufland tesne pred vstupom do Marianky), futbalové ihrisko, pošta, lekár, kostol a chutné reštaurácie. V blízkosti 8 minút autom je obchodno-zábavné centrum BORY MALL, kde nájdete všetko potrebné od obchodov, služieb a zábavy až po najnovšiu špičkovú nemocnicu BORY. Do centra mesta sa vďaka blízkosti diaľnice dostanete za 15-20 minút. Čarom Marianky ako najstaršieho pútnického miesta je nepochybne sväté údolie, ktoré je oázou pohody počas celého ročného obdobia.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontakt na makléra:

Ing. Lucia Remšíková

RADO Reality Group

+421 948 968 401

remsikova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ | Výnimočný 4i rodinný dom v top lokalite | Marianka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.