REZERVOVANÉ | NA PREDAJ RODINNÝ DOM V NAJLEPŠEJ ČASTI MICHALOVIEC

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
870 m
2
okres Michalovce
Michalovce
M.Nešpora
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj rodinný vilu v najlepšej časti Michaloviec, pod Hrádkom, na ulici Mirka Nešpora.

>>>VIDEOOBHLIADKU domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/Rar2-oTE3b4

Tento rodinný dom bol postavený v roku 1980 a v tom čase sa jednalo o rodinnú vilu, ktorá bola v okolí nadštandardnou. Nadštandardnou je aj dnes, vďaka svojej dispozícii, veľkosti a lokalite, ktorá patrí v Michaloviac medzi tie najlepšie. Spája sa tu ticho a pokoj a zároveň perfektná občianska vybavenosť. A práve preto je táto ponuka veľmi zaujímavá. Len si predstavte tie večery na záhrade, kde si dáte dobrú kávu a mali pocit, akoby ste žili niekde na samote. No zároveň len pár ulíc ďalej je nákupné centrum Zemplín, potraviny Kaufland, základná škola, gymnázium, mnoho reštaurácii či krásna časť mesta Hrádok, kde sa môžete prejsť po zelených parkoch. To všetko máte poruke doslova na skok.

Na pozemku s výmerou 870m2 je postavený poctivý tehlový dom, ktorý má členitú dispozíciu, avšak ponúka neskutočné možnosti. Nájdete tu 7 izieb, 3 kuchyne, 3 balkóny, 3 kúpeľne, 2 garáže a welness zónu. Ale poďme si to rozpísať pekne postupne.

Dispozícia domu sa rozdeľuje na tzv. medziposchodia. Po vstupe do domu sa ocitneme v zádverí a plynulo prechádzame do najväčšej časti domu, do dennej časti. Túto dennú časť tvorí obrovská hala/obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Tento priestor je rozhodne dominantnou celého domu, pretože sa na rohu izby pýši krásny krb a s priestorom, ktorý vám táto časť ponúka, sa dá krásne vyhrať. Tu privítate vaše návštevy, početnú rodinu a nikto sa nebude tlačiť. Z tejto dennej časti sa plynulo prechádza do welness zóny, ktorá sa nachádza v suteréne. Ako ste si všimli, zadná časť domu patrí rozhodne veľkému krytému bazénu, kde by mohla pokojne trénovať aj Martina Moravcová. V tejto časti na okrem bazénu nachádza hosťovská izba, kuchyňa, spoločenská miestnosť s ďalším krbom, sauna, kúpeľňa, 2x komora a technická miestnosť. Suterén uzatvára priestranná dvojgaráž, kde zaparkujete aj tie najväčšie SUVčka.

1. medziposchodie, na ktoré sa dostaneme po schodisku, v sebe ukrýva kúpeľňu, samostatnú spálňu s východom na balkón, priechodnú izbu s balkónom cez ktorú sa dostaneme do tretej spálne s balkónom. Zaujímavosťou na tomto poschodí sú krásne dubové parkety a 3 balkóny, každý orientovaný na inú svetovú stranu. Všetky izby sú priestranné a vyspí sa v nich pokojne aj viac ľudí. Ďalšie poschodie domu je v podstate už podkrovná časť, v ktorej nájdete 2 podkrovné izby a 2 miestnosti na uloženie šiat, či nepotrebných vecí.

Táto rodinná vila je v pôvodnom stave, no má neskutočnú energiu a je na vašej kreativite, čo s tým dokážete urobiť. Každopádne skvelá lokalita, priestranné izby, obrovská hala s krbom či welness zóna sú veci, ktoré len tak ľahko nanájdete. K tomu všetkému, za domom sa nachádza ešte krásne rozkvitnutá záhrada, ktorá je tichá a vy si tu môžete v pokoji grilovať s priateľmi a po chvíli sa môžete schladiť v bazéne.

Cena tohto domu je 245 000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: REZERVOVANÉ | NA PREDAJ RODINNÝ DOM V NAJLEPŠEJ ČASTI MICHALOVIEC

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.