3-izbový rodinný dom, Miloslavov, okres Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
734 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Senec
Miloslavov
pred 250 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido predá 3-izbový rodinný dom, Miloslavov, okres Senec.

Rodinný dom bol postavený v roku 2004, je to montovaný dom s krbovou pieckou, drevená konštrukcia celého domu. Dve spálne sú samostatné, obývacia izba je prechodná centrálna miestnosť.

Ponúkaný rodinný dom je v pôvodnom, veľmi dobrom stave, je samostatne stojaci, nachádza sa v pôvodnej časti obce, nie je na hlavnej ulici. Rodinný dom leží na pozemku s rozlohou 734 m2, rozmery pozemku sú 32 x 23 m, dom je oplotený z dvoch strán. Pôdorys domu je 12,98 x 7,28 m (94,49 m2), úžitková plocha domu je 80 m2, na pozemku je samostatná betónová garáž, ku ktorej je prirobená miestnosť na náradie a vznikol aj dostatočný priestor nad garážou pod strechou.

Dve spálne sú orientované smerom na Z, kuchyňa je orientovaná na V, vstup do domu zo severu a výstup na záhradu je z juhu. V dome sú plávajúce podlahy (hrúbka 7 mm), v kuchyni, kúpeľni, na toalete, vo vstupnej chodbe a na zasklenej terase sú podlahy dlažba. Kúpeľňa je priestranná, má vaňu, umývadlo, je v nej kotol, nie je v nej toaleta. Druhá menšia kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom je spolu s toaletou. Obidve kúpeľne majú okná. Okná v dome sú plastové Kalypso, interiérové dvere a zárubne sú drevené.

Kuchyňa je veľká a zariadená nábytkom Ikea, má komoru, je z nej výstup na zasklenú terasu a ďalej do záhrady. Spotrebiče v kuchyni sú varný panel a elektrická rúra, digestor Zanussi, chladnička a v komore sa nachádza chladnička s mrazničkou.

V dome sa vykuruje elektrickým kotlom Protherm, súčasťou kotla je ohrievač teplej úžitkovej vody, v miestnostiach sú panelové oceľové radiátory Korad. V dome nie je plyn, dom nie je napojený na obecnú kanalzáciu, má vlastnú čističku. Na pozemku je studňa s čerpadlom, dom nepoužíva obecný vodovod, kvalita vody je výborná. Sedlová strecha má strešnú krytinu Bramac.

V záhrade a na pozemku je skleník a dostatok miesta.

Mesačné náklady pri využívaní domu rodinou sú do 130,- Eur plus smeti a tv. Dom je aktuálne voľný k nasťahovaniu.

Dom je vzdialený 17 km od centra Bratislavy, 20 km od Senca, 12 km od Šamorína, obec s 3-tisíc obyvateľmi má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu materská škola, základná škola, kultúrny dom, pošta, reštaurácie, lekár pre dospelých (detský lekár je v Rovinke), Podunajský remeselný dvor, ihrisko.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 138.000,- Eur (dohoda možná) vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278 alebo kamil@konfido.sk, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nehnuteľností nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 20 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Montovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: 3-izbový rodinný dom, Miloslavov, okres Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.