ODPORÚČAME: Posledné krásne RD (v štandarde) v projekte ALŽBETIN DVOR

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m
2
Plocha pozemku:  
350 m
2
okres Senec
Miloslavov
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny a mimoriadne útulný 3-izbový rodinný dom v novej, rozrastajúcej sa časti obce Miloslavov – Alžbetin Dvor.

Rodinný dom je súčasťou dvojdomu a je klasifikovaný ako rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami. Úžitková plocha každej bytovej jednotky je 72,5 m2 + terasa (9 m2) a prislúcha k nej pozemok o výmere cca 350 m2.

Dom je veľmi prakticky dispozične riešený. Pozostáva z predsiene s priestorom pre vstavanú skriňu, z obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu, zo špajze, z dvoch samostatných izieb, z kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom, umývadlom a priestorom pre práčku a zo samostatného WC. Z chodby je výstup do pochôdzneho podkrovia s úložným priestorom (cca 20 m2). Stena v podkroví je oddelená od suseda murovanou priečkou až po strop.

V dome je elektrické podlahové kúrenie zn. DEVI, každá izba má samostatný dotykový termostat na reguláciu teploty. Teplú vodu zabezpečuje bojler so 120 l zásobníkom. Samozrejmosťou je i predpríprava na alarm, klimatizáciu, prípojka na káblovú televíziu a optický kábel pre internet. V cene je tiež zahrnuté oplotenie - z troch strán pletivo, z prednej časti moderný murovaný plot s kovanou bráničkou a bránou na elektrický pohon na diaľkové ovládanie, vydláždené parkovanie pre dve autá, chodník k domu, terasa cca 9 m2, hrubé zarovnanie pozemku a videovrátnik.

Použité materiály: obvodové múry tehla 30 cm, zateplenie 12 cm polystyrén, zateplenie stropu 30 - 40 cm minerálna vlna, podlahy 10 cm tvrdený polystyrén, strešná krytina Bramac, kvalitné okná 6-komorové 3-sklo, bezpečnostné vchodové dvere.

Rodinný dom je napojený na všetky IS okrem plynu (elektrina, verejný vodovod, kanalizácia). Odvod dažďovej vody je riešený trativodmi.

Veľkou výhodou sú veľmi nízke mesačné náklady, cca 80 Eur.

Rodinný dom je momentálne v štádiu výstavby, dokončenie a kolaudácia sú naplánované na apríl 2019.

V prípade záujmu je možné byt zariadiť do štandardu v sume + 6.000,- eur. Štandard navyše obsahuje plávajúce podlahy s obvodovými lištami, dvere so zárubňami a kľučkami, komplet kúpeľňa s vaňou, umývadlom + samostatné WC s malým umývadlom – všetko s možnosťou výberu z viacerých variácií a farebných odtieňov podľa želania klienta.

Alžbetin Dvor patrí medzi vyhľadávané lokality pre pokojné rodinné bývanie a taktiež pre veľmi dobrú dostupnosť do Bratislavy (Podunajské Biskupice len 9 km). Vlakové spojenie RegioJet je vzdialené 1,5 km. Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá, pár sto metrov pešo od domú sú potraviny, pošta, obecný úrad, reštaurácia, pohostinstvo, kostol, knižnica atď..

Cena RD v štandarde 129 900 EUR vrátane provízie a právneho servisu

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám k dispozícii. Maklér: Ing. Andrea Nagyová nagyova@centrum-realit.sk 0911890988 .

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: ODPORÚČAME: Posledné krásne RD (v štandarde) v projekte ALŽBETIN DVOR

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.