Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Brenwasserová Jana
Telefón:
+421907887029
E-mail:
ID ponuky:
12137538

4 izbový RD bungalov, Nové Mokrance - pozemok 500m2 + RD 140m2

274 000
Plocha:  
118 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Košice - okolie
Mokrance
pred 29 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 4-izbovž rodinný dom typu bungalov, situovaného v kľudnej lokalite Mokrance časť Nové Mokrance v blízkosti Košíc.

Predmetom ponuky je tehlová novostavba / r.2023 / po kolaudácií, s osobným vlastníctvom, ktorá ponúka modernú a pohodlnú alternatívu života mimo rušných miest. Dom s celkovou plochou 140m2 a pozemok 500m2 poskytuje dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Terasa pridáva ďalší vonkajší priestor pre relaxáciu a zábavu. Momentálne je nezariadený, čo vám dáva skvelú príležitosť na vytvorenie interiéru presne podľa vašich predstáv.

Stredobodom obytného priestoru je veľká otvorená obývačka spojená s kuchyňou. Prístup na terasu z obývačky poskytuje príjemné spojenie interiéru a exteriéru domu – zobrazené aj na foto.

DISPOZÍCIA RD: * Zádverie 4,14m2 + chodba 19,10m2 * Technická miestnosť 7,07m2 * Obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu 37,34m2 * Špajza 2,50m2 * Hlavná spálňa 14,42m2 s prislúchajúcou samostatnou kúpeľnou a WC s východom na terasu 3,33m2 * 2x detská izba 12,20m2 a 11,44m2 * Samostatné druhé WC 1,70m2 a samostatná druhá kúpeľňa 4,92m2.

RODINNÝ DOM: Dom je už skolaudovaný. Postavený na rovinatom pozemku (500 m2) a má výmeru 140 m2 s terasou, plocha domu 118,5 m2, terasa 21,50m2. Obvodové múry: TEHLA. Zateplenie: polystyrén 20 cm. Sádrové omietky a cementové potery, stropy sadrokartónové. Strešná krytina: škridla. Okná a vchodové dvere: 6 komorové plastové okná s izolačným trojsklom (zvonku anatracit, zvnútra biele), hliníkové vchodové dvere. Elektroinštalácia, vodoinštalácia a kanalizácia, vodomerná šachta. Retenčná nádrž na zachytávanie dažďovej vody. Vykurovanie podlahové s reguláciou teploty, dostupné aj podlahové chladenie. V cene holodomu je REKUPERÁCIA, ktorá slúži aj na chladenie a TEPELNÉ ČERPADLO (vzduch-voda) a zabezpečenie trvalého pobytu v obci Mokrance. V lokalite je optický internet. Priestor pre parkovacie miesta. Pridelené popisné a súpisné číslo, podiel na príjazdovej ceste je zahrnutý tiež v cene rodinného domu. Rodinný dom je pripojený na elektrickú energiu, vodu, kanalizácie. Zrovnaný pozemok. Možnosť dokončiť dom na kľúč do štandardu podľa predstáv nového majiteľa v 10% zľave.

LOKALITA: Obec Mokrance: materská a základná škola, ihriská, potraviny, autobusové a vlakové spojenie s Košicami. Novovybudovaná lokalita obce Mokrance – NOVÉ MOKRANCE je rýchlorastúca štvrť s novými domami, cestami, chodníkmi, je vybavená: Asfaltové cesty, pešie chodníky z dlažby, verejné osvetlenie, Rozvody elektrickej energie, plynu, vody, dažďovej kanalizácie a splaškovej kanalizácie. Pripravuje sa výstavba obchodného centra (potraviny, lekáreň, výstavba detského ihriska tiež v príprave. Vzdialenosť Šaca – Nové Mokrance 10 min. Košice – Nové Mokrance 15-20 min.

V cene je kompletný právny servis súvisiaci s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti, poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva, jej autorizácia advokátom a v prípade potreby aj finančné poradenstvo. Možná kúpa na hotovosť aj úver, ktorý je môžné vybaviť v spolupráci - radi Vám pomôžeme.

Viac informácií k tejto ponuke a obhliadky sú možné po dohovore na čísle - 0907887029

Našim klientom poskytujeme – kompletný právny servis a poradenstvo – úvery, komplexné finančné služby... Ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk

In The City Referenčný odkaz: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2519

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: 4 izbový RD bungalov, Nové Mokrance - pozemok 500m2 + RD 140m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.