RADO | Dvojpodlažná chalupa 107m2 + pozemok 964m2, Moravské Lieskové

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
107 m
2
Plocha pozemku:  
964 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Moravské Lieskové
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj elegantnú romantickú dvojpodlažnú chalupu v krásnom a tichom prostredí obce Moravské Lieskové, situovaný iba 7,5 km od Nového Mesta nad Váhom v časti Brestové.

Pôvodná stavba tejto chalupy z kameňa a nepálených tehál pochádza z roku 1902, no v rokoch 2008-2009 prešla komplexnou a poctivou rekonštrukciou. Chalupa, ktorá je zachovaná v klasickom vidieckom štýle, ponúka pohodlné bývanie v spojení s historickým šarmom. Vybavenie chalupy zahŕňa vákuové drevené dvojsklené okná so štýlovými okenicami, masívne interiérové dvere a zárubne, ako aj masívne exteriérové dvere. Samozrejmosťou je, že chalupa sa predáva s celým jak interiérovým, tak aj exteriérovým zariadením.

Výhodou je vyhrievanie, ktoré je zabezpečené niekoľkými spôsobmi. Prvým z nich je krb, ktorý má prieduchy, čo znamená, že teplota sa šíri do každej izby v dome. Okrem krbu je k dispozícii aj elektrický kotol, ktorý je spojený s všetkými radiátormi, čo zabezpečuje rovnomerné a efektívne vykurovanie. Navyše, v kúpeľni sa nachádza podlahové vykurovanie, čo pridáva na pohodlí. Ďalšou významnou výhodou tejto chalupy je kamerový systém, ktorý poskytuje zvýšenú bezpečnosť a kontrolu nad majetkom. Okrem toho chalupa ponúka veľký odkladací priestor na veľkom povali, čo je ideálne na uskladnenie rôznych vecí a zabezpečenie poriadku v dome.

Chalupa je postavená na slnečnom, veľmi pekne upravenom, oplotenom pozemku o výmere 964 m2. Na pozemku sa taktiež nachádza altánok s príjemným sedením, ktorý poskytuje majiteľom pocit súkromia. Okrem toho nájdete na pozemku aj ohnisko, krásne kvetinové záhony a okrasné kríky. Tento pozemok je prístupný autom z dvoch strán, čo zabezpečuje pohodlný prístup k chalupe. Vedľa pozemku na ktorom stojí dom sa nachádza ešte jeden pozemok, kde sa nachádza žumpa.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=1FfEjVVjhvu

Dispozícia chalupy:

1.NP - vstupná časť s chodbou a schodiskom, obývacia izba s krbom, spálňa, kuchyňa s jedálenským kútom, schodisko s masívnym schodiskom, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, dvojumývadlom a WC, technická miestnosť + samostatný sklad, ktorý je prístupný z dvora a je z neho prístup na povalový priestor.

2.NP – priechodná miestnosť a priestranná samostatná izba.

Obec Moravské Lieskové ponúka rôzne občianske služby a vybavenosť. 5 minút od chalupy sa nachádza potravinový obchod. Okrem toho by ste mali mať prístup k doprave a môžete si užiť kultúrne a voľnočasové aktivity. Moravské Lieskové je okrem toho obklopené zaujímavými miestami, ako sú Kúpalisko Květná, Lyžiarske stredisko Veľká Javorina, Holubyho chata, Zelená voda, Lyžiarske stredisko Kálnica, Čachtický hrad a hrad Beckov, ktoré ponúkajú rôznorodé možnosti na rekreáciu a objavovanie krásy okolia.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák

RADO Reality Group

Tel.: +421 950 440 748

E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: RADO | Dvojpodlažná chalupa 107m2 + pozemok 964m2, Moravské Lieskové

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.