Rodinný dom s pozemkom 1973m2, Moravské Lieskové

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Moravské Lieskové
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Moravské Lieskové, len 10km od centra Nového mesta nad Váhom. Dom so zastavanou plochou približne 100m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 1973m2. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček o rozlohe 45m2. Dom je čiastočne podpivničený cca 50m2. Obývaná časť domu je plna zrekonštruovaná.

Dom má len jedno podlažie, povalu a pivnicu. Dispozične pozostáva z predsiene, z ktorej je vstup na povalu a pivnicu, pokračuje ďalej chodbou. Z nej sa dostanete do spálne, samostatného WC, kúpeľne so sprchovým kútom a vaňou a do obývacej izby s kuchyňou. Dom je postavený z tehly, kúrenie je riešené formou kondenzačného kotla, ktorý zohrieva vodu aj vykuruje radiátory, druhá varianta kúrenia je formou krbu. Voda je riešená formou studne, ktorá je napojená na filter.

Na pozemku sa nachádza záhradný domček s dvomi izbami. V prvej sa nachádza kuchynka so sporákom na tuhe palivo aj klasický elektrický sporák. Druhú izbu je možné využiť ako menšiu obývačku.

Dom má k dispozícií veľký pozemok so záhradou a ovocnými stromami. Okolie domu je veľmi tiché a príjemné s dobrými susedmi.

V obci sa nachádza komplet občianska vybavenosť. Oproti domu sa nachádza základná škola, neďaleko je materská škola, hostinec, potraviny, pošta, kvetinárstvo a zdravotné stredisko. Okolie je bohaté na turistiku a výlety s rodinou, napr. Haluzická tiesňava, Pamätník SNP na vrchu Roh, Rozhľadňa Hájnica, Pamätná izba Ľudmily Podjavorinskej a o niečo ďalej sa nachádza Zelená voda či hrad Beckov.

Náklady na energie: 160€ elektrina, plyn

Cena domu je: 187 000,-eur

Navštívte aj našu 3D prehliadku, kde sa môžete virtuálne prejsť po dome, link:

https://my.matterport.com/show/?m=pA1U84ZgZik

Všetky fotky nájdete na www.radoreality.sk.

Bc. Natália Príbelová

RADO Reality Group

Tel: +421 948 103 990

E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Rodinný dom s pozemkom 1973m2, Moravské Lieskové

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.